Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonaliści nie generują podrywu to kobieta ma pierwsza się zainteresować

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie odezwe się do kobiety w stylu może się umówimy na spotkanie to jest dla mięczaków najlepsza jest olewka to laska ma pierwsza zagadać wtedy widać że autentycznie jej się podobamy. Bo 95% zapoznań jest takich zwyczajnych proste słowa zdania i już nagle wielka miłość ale przecież nie oto chodzi. Uważam zagadywanie do dziewczyn za prostackie i bezczelne zachowanie

Gość gość
Prawdziwy kozak. Wymierający gatunek... Co za facet...co za facet...

Gość gość
drogi profesjonalisto, zadam c**pytanie... dziewczyna nie poderwie cię wprost bo się wstydzi, ale za to próbuje coś ci sugerować w sposób okrężny, np. mówi, że chciałaby żeby ktoś jej pomógł w takiej a takiej sprawie, ale wprost nie powie, że chce tej pomocy od ciebie... domyśliłbyś się, że jej zależy ? czy nie odpisałbyś nic na taki tekst? bo ja coś w tym stylu napisałam do znajomego, który mi sie podoba i jak wczesniej grzecznie zawsze odpisywał, to teraz milczy i nie wiem, o co mu chodzi

Gość gość
Widze ze większość tutaj to małe c**ki na sile probujace sobie udowodnić ze sa meskie :D

Gość Felixtus
co najmniej połowa tych tutaj na kafeterii nie zrozumiała tego tematu ale już zastanawiają się jak to jest aby pięknie się zestarzeć żyjąc w samotności

Gość gość
feli idź spać ok

Gość gość
No to trudno, się nie umówimy :) Może to głupie, ale inni facec**przyzwyczaili mnie, że to oni zgadują. Jeżeli tego nie robią, to sądzę że się im nie podobam.