Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaGayy

Jak zmienić swój charakter?

Polecane posty

Gość HaGayy

Nienawidzę swojego charakteru. W domu jestem wyluzowana, spokojna można pogadać ze mną na każdy temat, a wystarczy, że zbierze się grupka ludzi (rodzina, znajomi) a głupieję. Czuję jak moje IQ spada i zamieniam się w pustą lalę.. To jest straszne. Najgorsze, że nie potrafię nad tym zapanować. Później wstydzę się za to co mówiłam i walę w czoło i wyzywam od debilek. Jak nad tym zapanować?

Gość gość
Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz jak tam pełno narwane! Patrzy, a tu faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać, żeby schło. A tu diabeł: - I po co suszysz jak już tam ususzone! I rzeczywiście. Narkoman podbiega i zaczyna skręcać skręty. Skręca, skręca, na co diabeł: - I czego skręcasz jak tam dalej tyle nakręcane! Narkoman patrzy, a tam góry skrętów! Wybiera największego i pyta diabła: - Masz może ogień? - Byłby ogień, to byłby raj!

Gość HaGayy
To bardzo możliwe :(( Nie wiem już co robić.

Gość gość
lol, mam czasami tak samo, zwłaszcza jak chce mi się spac :D albo nie mam ochoty na towarzystwo i wychodzi ze mnie cos na kształt introwertyka :D a ludzie trują, ja w swoim swiecie gdzies... może masz tak samo :p albo to jakas nerwica albo nie wiem.Moze do psychologa wybierz sie