Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

pomozcie jak odzyskac chlopaka

Polecane posty

Gość gośćautorka

Znam się z tym chłopakiem od 3 lat, kiedyś między nami coś było, ale przez moje głupie zachowanie to zepsułam, chciałabym być lepsza dla niego a nie widziałam, że podobam mu się taka jaka jestem, ale do rzeczy. Jestem w nim zakochana od tych 3 lat, on czasami się zachowuje tak, jakby też coś miał, przyjeżdża i chce się spotykać, pół roku temu chciał mnie pocałować a ja głupia spanikowałam. On tydzień temu okłamał mnie, mówiąc, że ma dziewczynę, a od naszych wspólnych znajomych wiem, że jest nadal sam. Nie pisze, nie odzywa się a ja sama boję się napisać, boję się, że nie będzie chciał pisać a w najgorszym wypadku że mnie po prostu zje*bie za to, że napisałam. Chciałabym, żeby z tego było coś więcej, chciałabym, żeby znów zwracał na mnie uwagę, lecz kompletnie nie wiem jak to zrobić, dziewczyny i chłopaki, pomożecie mi ?

Gość gość
Trudne sprawy odcinek 50154.... Straszne jest to co piszesz.... Czy tak ciężko jest postawić na szczerość spotkać się z nim osobiście i otwarcie porozmawiać o uczuciach i Twoich obawach? Ludzie mają dużo poważniejsze problemy i nie zajmują się takimi pierdołami. Po Twojej historii sądzę że masz 15 max 16 lat i nadal dziecinne myślenie. Napisz mu sms-a ,,Spotkajmy się i pogadajmy (miejsce i godzina)" I pogadajcie ze sobą szczerze bo nie wiem na co Ty liczysz pisząc na forum tą historię, co? Nikt za Ciebie tego nie załatwi. Dopóki z nim nie porozmawiasz to się nie dowiesz na czy stoisz. Więc do dzieła! Powodzenia :)

Gość gość
wygrywasz internet mistrzu:-)

Gość gość
Mam 19 lat i nie jestem jakimś gimbem. Nie chce sie ze mną spotkać więc co na to poradzę że już jestem bezradna i chciałabym żebyście mi poradziły? On wie co czuje do niego.

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.