Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dizit

Do mam karmiących mm ile jedzą wasze 4 miesięczne dzieci

Polecane posty

Gość dizit

Bo moja córcia wypija chyba za dużo mleczka,a i tak jak się skończy to muszę ją na końcu oszukać smoczkiem. Myślicie że może już nie najadać się mlekiem?Do tej pory od około 2 miesięcy spała od ok-21 do 7-8 rano.Teraz przebudza się w nocy i domaga jeść.Czy może to oznaczać że potrzebuje stałych pokarmów?Z góry dziękuję za odpowiedź!

Gość gość
Karmilam swoim ale butelka i mój syn zjadal co okolo 2h po 150 ml

Gość gość
Moj syn byl na mleku do 6 miesiąca stale posilki po 6., mozesz podawac częściej bo dziecko rosnie albo zageszczac kasza.

Gość dizit
A noce Twój synek przesypiał całe?Ile wychodziło mniej więcej ml na dobę?

Gość powrozy i sznury
- Tato, kup mi rowerek! - Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka? - Jasne, tato! ...Minęło trochę czasu... - Tato, kup mi motorowerek! - Synu, motorowerki są da wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka? - Super, tato, jasne, że wolę! ...Minęło trochę czasu... - Tato, kup mi skuterek - Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru? - Tak! Tak! Chcę! ...Minęło trochę czasu... - Tato, co z moim motorem? - Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę? HĘ? - Jasne, tato... ...Minęło trochę czasu... - Tato, kup mi auto... - Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz.

Gość dizit
A noce Twój synek przesypiał całe?Ile wychodziło mniej więcej ml na dobę?

Gość gość
Moj synek szybko przesypial noce,zazwyczaj jadl kolo 22.00 a potem o 6.00 rano,ale to tez roznie,czasem sie budzil o 4.00-5.00,ogólnie ladnie mi spal,ale dopoki nie zaczal siadać sporo tez ulewal. Dziennie zjadal ok.1l, dokladnie nie pamietam i nie zageszczalam mu,ale mleko matki mniej zapycha niż mm. I mimo ze jadl sporo i czesto to gruby nie byl,zawsze wagę mial srednia do wieku.

Gość dizit
Boże dzieci do spania! Przecież te Wasze podszywy i dogadywanie jest nawet nie śmieszne a smutne :(

Gość gość
Ogólnie jak dziecko naje sie w dzien to w nocy sie nie budzi na karmienie wiec moze przed snem zageszczaj kasza, mozesz tez po malu zacząć mu dawac starte jablko

Gość gość
to wejdz na Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci jak ci sie nie podoba.Zaśmiecacie takimi topikami ogólny

Gość gość
Smutna to ty jestes autoreczko i twoja córeczka - dzifka

Gość gość
Autorko nie zwracaj uwagi..zawsze sie debile znajda. własnie pokazałas kto jest debilem:-) po to jest ciaza i macierzyństwo żeby tam zakładac takie tematy.

Gość gość
Moja córka w wieku 5 miesięcy wp*****lała karkówkę z grilla i popijała Okocimiem .

Gość dizit
Zlituj się! Tu są miliony tematów tak idiotycznych ,że nawet nie będę cytować,a taki Cię drażni ?Nie wchodzę w konkretne,bo czasem czekałam kilka dni na odpowiedź,a tu jak widać są mamy które doradzą. No ale zapomniałam,że to forum już tak zeszło na psy,że szkoda słów. Niemniej dziękuję za odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam i dobranoc!

Gość gość
Milych snów autorko.

Gość dizit
Dziękuję,wzajemnie ❤️