Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI MACIE CHOLESTEROL OKAZALO SIE ZE MAM STRASZNY BO AZ 230 MG RYCZE

Polecane posty

Gość gość
CHOLESTEROL powinien być poniżej 100

Gość gość
nie ponizej 100 tylko ponizej 200 kretynko ponizej 130 ma byc zly cholesterol ldl

Gość gość
onejrzyjcie sobie "kłastwo cholesterolowe" albo "cała prawda o cholesterolu" i nie nakrecajcie tej machiny bo tylko trzepiecie kase dla tych co tym steruja

Gość gość
Co to za glupoty..moj byl 203 i zadnych tabletek nie biore.mojej siostry 236 ..opanujcie sie..jak by miala powyzej 300 to moze jej zawal grozić.

Gość gość
Nie martw się! Mam 210 i 23 lata. Nie znoszę tłustego jedzenia. CHolesterol mam wysoki bo mam kłopoty hormonalne i nerwicę.

Gość gość
nerwica i cholesetrol rowna sie zawal

Gość Avast
Twój cholesterol jest w NORMIE ! Nie daj sobie wciskać kitu. Jak raz zaczniesz pożerać to co zaproponują...to już będziesz musiała ciągle to robić. Wpisz w wyszukiwarce: Walter Hartenbach i poczytaj i nie PANIKUJ i nie dawaj innym okazji do zarabiania kasy za Twoją kasę :-)

Gość gość
NIE JEST W NORMIE JEST ZA WYSOKI O 3O JEDNOSTEK

Gość gość
tu nie ma sztywnych norm, kto tak twierdzi jest ignorantem w miare starzenia się organizmu cholesterol wzrasta, bo jest potrzebny jako nośnik lipidów potrzebnych do regeneracji komórek i składnik hormonów

Gość gość
za wysoki

Gość gość
jasne ze wysoki

Gość gość
o cholera bardzo zly masz wynik

Gość gość
Nie placz, tzw. zly cholesterol da sie zbic. Systematycznie uprawiaj jakis sport, chocby cwiczenia w domu. Wyszukaj na necie liste produktow spoz. zakazanych. Nie pij mleka krowiego, bo jego skladnik powoduje u doroslych zwyzke cholesterolu. Bedzie dobrze! :**

Gość gość
ja mam 320 :(

Gość gość
Mojemu mezowi lekarz podpowiedzial: zero kawy, ciemnej herbaty i napojow gazowanych (nawet mineralna) zero słodzonych jogurtow zero niedojrzalych warzyw, np. salatki z zielonych pomidorow z owocow glownie cytrusy i zurawina, z reszta ostroznie, zwlaszcza ze sliwkami i gruszkami z kapust tylko kiszona cebuli tylko troche, choc zima to naturalny antybiotyk (czosnek ok) z alko tylko wino z dzikiej rozy Powodzenia!

to nie rycz, tylko nie żryj śmieci ludzie jedzą byle g/ó/w/n/o a potem wielkie zdziwienie i ryk, że zdrowie sobie zniszczyli myślec trzeba, a nei jak to durne bydle żyć chociaż sorki, zwierzęta swój rozum mają, byle czego nie jedzą to tylko niektórzy ludzie pozbyli się umiejętności myślenia

Gość gość
Masz cholesterol? To będziesz zdrowy! Zanim dasz zarobić firmie farmaceutycznej, odrzucisz pachnące masło i zaczniesz chleb smarować margaryną, przeczytaj książkę niemieckiego profesora Waltera Hartenbacha. Cholesterol nie ma żadnego wpływu na rozwój miażdżycy czy zawał serca. Wysoki poziom cholesterolu wiąże się dłuższym życiem i mniejszym ryzykiem raka. A zbijanie cholesterolu może prowadzić do zgonu i nowotworów - twierdzi Walter Hartenbach. I dodaje: Obniżanie poziomu cholesterolu we krwi oznacza krociowe zyski dla firm farmaceutycznych, lekarzy i producentów margaryny.

Gość gość
a mnie ciekawi czy macie nadwagę? i czy będąc bardzo szczupłym [ale nie dbając o zdrowe odżywianie] też można mieć wysoki cholesterol?

Gość gość
Można.. Ja ważę 44 kg, mam 22 lata i dzisiaj się dowiedziałam, że mam cholesterol 230... Mam niedowagę i cholesterol...

Gość Aniolekkk10
Ja proponowałabym abyś w swojej diecie uwzględniła dobrej jakości margaryne obniżającą poziom cholesterolu, należy pamiętać o tym iż z powodu wysokiego cholesterolu może nam się pojawić niedobór potasu a co za tym idzie problemy z sercem wiec warto w swojej diecie zwrócić uwagę na potas. Polecam margarynę #OptimeCardioPotasPlus której klinicznie udowodniono, że sterole roślinne obecne w Optima Cardio obniżają poziom cholesterolu we krwi. Jest do smarowania pieczywa, duszenia, smażenia, pieczenia, najlepsze rezultaty osiągniesz przy codziennym stosowaniu

Gość gość
Prawidłowa wartość cholesterolu powinna być UJEMNA!!! Za kilka lat takie będą normy, bo dochód koncernów farmaceutycznych spadnie. Ludzie - ogarnijcie się - cholesterol to nabijacz kasy. 230 to jest spoko.

Gość prawi 121
idealny cholesterol to około 160-170 ponizej to jest anemia