Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotna zaden mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość Facioooo
Pewnie nie jesteś atrakcyjna :( powiem Ci lepiej bądź sama niż jak ktoś ma Cię oszukiwać zdradzać...

Gość gość
mam ladna twarz ale troche kilo za duzo

Gość gość
m

Gość gość
troche tzn ile wazysz i ile masz wzrostu?

Gość gość
165 64

Gość gość
,

Gość gość
a może masz jakieś cechy charakteru które przeszkadzają facetom? Jesteś zbyt zazdrosna, gadatliwa, piskliwa, głupia?

Gość gość
to jak moja siostra tylko 2 cm wyzsza, nie ma problemu ze znalezieniem faceta wiec to chyba problem twojej psychiki że za bardzo się angażujesz i za wszelką cenę zamierzasz go przy soie zatrzymać a tu wystarcza prosta zasda, troche olewasz i to on wtedy lata za tobą

Gość gość
albo stawiasz zbyt wysoko poprzeczkę np ze ma byc po studiach, ma miec fajne auto, ma miec dobrze płatną pracę i w ten sposób eliminujesz wszystkich innych może i dobrych przyszlych partnerów

kobieto weź uwierz w siebie, mam taki sam wzrost jak ty i tyla samo waże a faceci sie uganiają za mną jak szaleni.. Nie jestem super szczupła, mam tu i tam, ale sobie się podobam, jestem pewna siebie i może dlatego tak ich przyciągam... a takie biadolenie nic nie da, trzeba się tylko rozejrzeć a na pewno królewicz się znajdzie

Gość gość
wiesz nie biadole ale to oni mnie olewaja:o 1-2 randki i cisza,albo slynne zostanmy przyjaciolmi

Gość _KEN_
Cóż to za wada nie rozumiem was w ogóle dziewczyny gdybyście poznały moje kalectwo pod względem waszego wyglądu i urody to nie chciały byście się w ogóle na tym świecie narodzić. Nie biadolę nad sobą tak jak większość tu osób i nie użalam się bo już się z tym pogodziłem i widocznie tak mi było pisane w życiu... Powodzenia życzę nieszczęśliwym...

Gość gość
kolejna księżniczka pfu

Gość gość
.

Gość gość
Wystarczy trochę poćwiczyć, zrzucić zbędne kilogramy i będziesz się czuła lepiej i pewniej i to odczują też faceci. A zresztą sama może poderwać sobie jakiegoś przystojniaka, jak ci doskwiera samotność. Chyba że wiecznie czekać na gotowe jak wiele polskich księżniczek, to sorry, może jęczeć dalej ;)