Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy coca cola

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku pozwalaliście pic dziecku coca colę? Nie mówię o dużych ilościach, ale chociażby np. mała szklanka literatka.

Gość gość
od urodzenia oczywiście. dożylnie!

Gość gość
zaraz Cię tu zjadą i pogryzą za to pytanie hehe :)

Gość gość
a po co pozwalac? jak pojdzie do kolegi i wypije, to trudno, ale w domu nie wypije, bo nie kupujemy.

Gość hjyh
Mojej córce pozwoliłam spróbować gdy miała niecałe cztery lata. Stwierdziła że to ohydny napój i mam z głowy.

Gość gość
Ja 2,5-latce nie daje w domu w ogóle, ale dobrze wiem że u mojej mamy córka dostaje do picia pepsi :o tłumaczyłam jej że to nie zdrowe i że od tego jest nadpobudliwa, ale to nic nie zmieniło i jak córka u niej jest to pije co chce. Cóż, staram się do tego podchodzić spokojnie tzn. u babci dziecko je i pije co chce, ale w domu odżywiamy się inaczej (nie kupuję w ogóle napojów gotowych, pijemy wodę, mleko i domowe soki i kompoty).

Gość kolajkowko
ma 4 lata,czasem lyka dostanie,ale rzadko.A tak to mu nie daje do picia coli. ale mysle,ze raz na jakis czas dasz dziecku cole do picia ta dla dzieci najlepiej,to nic sie nie stanie

Gość gość
Moja ma 5lat i na szczęście nie lubi coli ani nic gazowanego. Zresztą w domu i tak by nie piła bo u nas nie ma takich napojów-zwyczajnie nie lubimy.

Gość gość
tu autorka Pytam ponieważ widziałam ostatnio w rodzinie 6 latka pijącego coca colę i tak się zastanawiam czy ja bym w tym wieku już bez oporów dała się napić...