Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIWNE OBJAWY W SRODKU CYKLU

Polecane posty

Gość gość

w 15 dniu cyklu zaczal mnie bolec brzuch jak na okres i zaczely sie brazowe plamienia, sluzu jest malo, ale ciagnie sie jak plodny miedzy palcami na dlugosc kilkunastu centymetrow. miala ktoras z was cos takiego i co to bylo???

Może to być spowodowane owulacja, bądź plamienie implantacyjne jeśli była możliwość zajścia w ciażę.

Gość gość
dziekuje Ci za odpowiedz,wiesz co mozliwosc ciazy jest,bo staram sie o dziecko. Ale powiedz mi jakim cudem moge byc w ciazy jesli okres mialam dokladnie 2 tygodnie temu? czy to nie wyklucza szansy na ciaze?

Gość Ingunisia
a w ciazy podczas plamienia implantacyjnego moze byc bol podbrzusza??? bo slyszalam, ze raczej nie. ...

Gość gość
to owulacja

Gość gość
ja tez tak mam, sluchajcie czy jak w sobote zauwazylam u siebie ten brazowy sluz, i jutro bede uprawiac seks to jest jeszcze szansa na ciaze? bo moj maz dopiero jutro wraca do domu...:(

Gość gość
poczytaj o krwawieniach międzycyklicznych albo śródcyklicznych. Czasami są spowodowane jak hormony spadają w środku cyklu.

Gość gość
Prawdopodobnie jest to owulacja. Interpretacje zawsze możesz sobie czymś potwierdzić, np testerem płodności. Ja mam taki na ślinę - Afrodytę. Jak dla mnie jest ok, jeśli mam jakieś wątpliwości to sprawdzam i tyle