Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odczucia w stosunku do partnera

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem z facetem dwa lata ,na poczatku bylo ok ale potem zaczelo sie psuc On stawal sie czasem nie mily. chamski, a nawet brutalny Rozstalismy sie ale na krotko bo bardzo za soba tesknilismy, spotykamy sie od tamtej pory, on obiecal nie powtarzac swoich starych bledow, narazie jest dobrze jednak ja nadal mam watpliwosci i czasami sie zastanawiam czy go kocham Bywam dla niego nie mila mimo ze nic nie zrobil, drazni mnie niekiedy jego obecnosc, czasem nawet nie mam ochoty na pocalunki z nim Czy ktos z was mial podobnie ??

Gość gość
On mnie bardzo kocha i wierzy w nas ,ale ja wciaz mam watpliwosci czy dobrze robie bedac z nim , kiedys czulam ze jestesmy dla siebie ale teraz nie jestem tego taka pewna... czy faktycznie z ta miloscia jest tak ze raz kochamy a raz nienawidzimy?

Gość kobiety tak mają
ale to dlatego że jesteście p********

Gość gość
a ty jestes takim znawca kobiet ???

Gość gość
czasami tak kobiety maja..

Gość kobiety tak mają
tak, znam się na kobietach wystarczająco dobrze aby powiedzieć że wy nigdy nie wiecie czego chcecie, a przekonujecie się o tym kiedy już to stracicie. jesteście niestałe.

Gość kobiety tak mają
mało tego, większość z was lubi być kierowana. możecie się do tego nie przyznawać ale lubicie to silne ramię które was prowadzi. a twój facet zachowuje się aktualnie jak miękka faja, co cię do niego zniechęca.

Gość gość
miekka faja ? nie wydaje mi sie on chce zebym byla szczesliwa i po prostu chce zebym z nim rozmawiala , jesli mi cos nie pasuje , to mam o tym pogadac i tyle , i gdzie tu zachowanie miekkiej faji bo nie widze ??:D

Gość gość
znawca sie znalazl...

Gość gość
z czasem moze to minie..