Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gałonska

Jakie dodatki ożywiają ubrania

Polecane posty

Gość Gałonska

Załóżmy że mam jakąś tam klasyczną bazę, a więc czym ją ożywić?

Gość gość
apaszki, torebki, biżuteria to podstawa do wyróżnienia się i ożywienia stylizacji :-)

Gość PannaKafeciara
Dobre buty.

Gość Gałonska
Miałam napisać więcej ale nie zdążyłam bo byłam w pracy. Dzięki za wpisy. Jakoś nie umiem sobie poradzić z tym. Weżmy np. biżuterię, mam czarną prostą sukienkę i co... jak założę kolczyki, nawet długie, nic się nie zmienia... co dać? Duży naszyjnik? Apaszka czy pasuje do sukienki? Butami nie ożywię chyba nic, bo nie mam przekonania do kolorowych :)

Gość ela stylishlook
dodatki ożywiają bazę wówczas kiedy coś mówią. czyli jeżeli do czarnej sukienki założysz naszyjnik kolorowy, nowoczesny, o formach geometrycznych, albo np. z klocków lego (bo takie też są) to nada on stylu takiego nowoczesnego, zabawnego, i wiadomo nie ubierzesz go na rozmowę o pracę, chyba, że idziesz do pracy na stanowisko typowo kreatywne. jeżeli do czarnej sukienki założysz wkręty perełki, pomalujesz usta na mocną czerwień, a kopertówka będzie z materiału a la koronka, to nawet jak ubierzesz czerwone buty to będziesz się kojarzyć konserwatywnie, tradycyjnie albo zbyt kobieco zachowawczo. będą miały na to wpływ perełki i koronka, która podświadomie innym kojarzy się z delikatną kobietką itd... czyli wybierasz dodatek który z czymś konkretnym się kojarzy i on nadaje jakby myśl przewodnią Twojego wyglądu.

Gość Gałonska
Dzięki :) i proszę o jeszcze!!! Możecie polecić jakieś ciekawe dodatki? Styl raczej elegancki

Gość gość
Kochane, Kobietki! Już niedługo zapraszam do wyjątkowego sklepu dla Kobiet, w którym każda z Was znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Postanowiłam postawić w pierwszej kolejności na różnego rodzaju dodatki, aby każdy dzień był jedyny i niepowtarzalny. Już wkrótce!!! www.butikdlakobiet.pl

Gość Gałonska
UP Proszę więcej takich porad jak Eli, są super :)

Gość Maakko
Musisz też dopasować dodatki do swojego typu urody a także nie przesadzić w nadmiarze kolorów i różnorodnych materiałów. Najlepsza jest równowaga. Jak masz prostą sukienkę, to zawsze sprawdza się złoto z kremem lub złoto z czarnym. Zobacz, masz swoją prostą, klasyczną sukienkę a ja dodaję to: http://newcraft.eu/bransoletka-kamien-howlit-50mm-1szt-14885.html - do tego szpilki i czerwony lakier do paznokci. To jest to!

Gość Gałonska
Ta Twoja strona nie wchodzi. Może mówmy o dodatkach oprócz biżuterii - tej mam pełno :)