Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcą ode mnie 800zł za wymianę szybki w Samsungu S3!!!! to zdzierstwo!

Polecane posty

Gość gość
179zł to już według mnie uczciwa cena ale ja jestem z Łodzi ... :(

Gość gość
duzo klientów decyduje się na naprawę wysyłkowa

Gość gość
Jesli nie znajdę niczego bliżej to pomyślę o tym.

Gość Autonick
Moim skromnym zdaniem powwinnaś spróbować gdzieś indziej- przykładowo : http://www.sklep.globalgsm.pl/wymiana-szybki - czemu doradzam? Bo sam tam wymieniałem- i wiem jak profesjonalnie podchodzą do sprawy- w innych serwisach szybka się normalnie ,, odklejała" - także- polecam- sprawdzone :)

Gość gość
nie potraktuj tego jako złośliwość, ale jakżeś to zrobiła, że ta szybka ci pękła? też mam samsunga (galaxy trend) i nawet nie pamiętam, ile razy upadał na ziemię i chodnik. Nie ma ani jednego zadrapania. P**dnęłaś tym telefonem o ścianę, czy wyrzuciłaś z balkonu na chodnik?

Gość gość   autorka
Już pisałam na pierwszej stronie jak to się stało cyt.: ...telefon nie upadł ani nic takiego dziwnego się z nim nie stało ale pewnego razu zobaczyłam pęknięcie, które z każdym dniem było coraz większe. Nawet znalazłam w necie taki wątek "samoistne pęknięcie w Samsungu galaxy s3". Ja wiem, że "samo" to się nic nie zrobi. Może w tych telefonach jest tak, że jak się puknie to robi się jakieś mikro-pęknięcie, które pod wpływem nacisku stopniowo się pogłębia?? A teraz (po miesiącu od założenia tematu) dodatkowo miałam taką sytuację, że telefon miałam w kieszeni bluzy i jak schyliłam się, żeby postawić coś na ziemi to on wyleciał mi z tej kieszeni i teraz mam jeszcze popsuty panel 😡 I jak z tą szybką pękniętą szło jeszcze jakoś wytrzymać tak teraz kompletnie przestał działać i jest kompletna kicha!!! A w dodatku cena naprawy wzrosła!! Ceny w podanych przez Was sklepach są rzeczywiście korzystniejsze niż w punktach napraw z Łodzi ale przecież to nie o to chodzi, żeby wysłać gdzieś i płacić jeszcze za przesyłkę. W dodatku przesyłka będzie droższa bo musiałabym ją chyba ubezpieczyć czy coś...bo przecież nie wyślę takiego drogiego telefonu ot tak sobie...przecież listonosz dobrze wie co dostarcza do takiej firmy i wcale nie zdziwiłabym się jak by przesyłka w niewyjaśnionych okolicznościach "gdzieś się zawieruszyła" co jest często spotykanym zjawiskiem na poczcie w przypadku niepriorytetowych paczek :(

Gość Jaka praca takie Laury
ode mnie chca 1200 za mozliwosc uzywania wody 🖐️

Gość gość
te szajsungi to jakies wadliwe, moj maz dwa razy oddawal swoj telefon do naprawy - raz padlo ladowanie a raz glosnik. Niedawno tez sobie stlukl szybke, ale tego mu juz w ramach gwarancji nie zrobia wiec ma zamiar zamowic sobie z ebaya szybke za jakies 20 euro i samemu wymienic.

Gość gość
w www.iclinica.pl wymienili mi cały panel za 250zł

Gość Furiat
Ja ostatnio wymieniałem szybkę w SG S4 - zapłaciłem tylko 199 zł - tak więc śmiesznie niska cena. Możesz sprawdzić w GLOBALGSM pewnie dla S3 też mają jakieś promocje- a co do sposobu serwisu to działa na zasadzie wysyłkowej- więc zdecydowany plus :)

Gość gość
oddaj im samsunga s3 w gratisie i wez od ojca jego stary telefon :P stopka: kiedy bedzie koniec swiata?

Gość gość
Faktycznie dosyć drogo. Ja niedawno miałam wymienianą szybkę w www.imaster.com.pl do iphone 6 i zapłaciłam ok. 500 zł.

Gość Katarynka87
Jeśli ktoś dalej szuka dobrego serwisu to na terenie Wrocławia jest Telefonarium - świetny serwis, profesjonaliści i dobre ceny. Ja jestem zadowolona ;)

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
Niestety takie są ceny nowych szybek czy tam wyświetlaczy ;/ Zdzierają mega kase, dlatego ja wole mieć zawsze ochroniony czymś telefon, szkło hartowane na przód na przykład. Na przykład na https://iscratch.pl/szklo-ochronne-na-telefon.html mają dobre szkiełka

Gość rafciu
Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! S7 Edge!! Konkurs trwa od 8 do 30 Kwietnia do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ja już wziąłem udział i wygrałem, dzisiaj jechałem po odbiór do mojego sklepu w miescie. Udział można wziąść tylko raz !! Polecajcie znajomym!!!!! Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często Podaje Linka i załączam zdjęcie mojego nowego smartfona!!: http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8