Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można tyle zarabiać bez studiów w Warszawie czy to narkotyki

Polecane posty

Gość gość

Mój znajomy Michał wyjechał jakieś 3 lata temu do Warszawy , na studia prawnicze , ale je rzucił bo jak twierdził dostał dobrze płatną pracę , i jest na wysokim stanowisku w jakiejś firmie. Teraz jak przyjezdza do rodzicow , moich sasiadow , to zawsze z drogimi prezentami , samochod co roku lepszy i nowszy , drogi gadżety , itd. Ostatnio nie przyjechał na urodziny rodziców , jego ojciec powiedział ze Michał wyjechał w jakiś sprawach biznesowych na 1 dzień do Azji ( trochę dziwne , że ktoś wyjezdza do pracy na 1 dzień , i to do Azji gdzie sama podróż zajmuje przecież dużo czasu) więc od razu pomyślałam o narkotykach , i o tym że może to właśnie na tym polega jego praca , albo może sobie w ten sposób dorabia. Taki przewóz jednorazowy to mnóstwo kasy Pisze tutaj bo się trochę martwię , kiedyś się przyjaznilismy , ale kontakt już się urwał , ja wyjezdzam na studia , on już od kilku lat jest w innym mieście

Gość gość
up

Gość gość
nikt tu jasnowidzem nie jest

Gość gość
Jeżeli to rzeczywiście to narkotyki, a młody robi to na własną rękę i nie dzieli się z kim trzeba to marnie widzę jego przyszłość.