Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zależy mu ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w zwiazku 3 lata, przez poltora roku mozna powiedziec ze ukladalo sie idealnie, jeszcze wtedy czulam ze facet sie stara, cos dla niego znacze. Teraz kiedy dostal lepsza prace i wieksze pieniadze mam wrazenie ze zeszlam juz na drugi plan, ze jestem bo jestem, nie potrafi mnie docenic, juz sie nie stara, poza tym dowiedzialam sie o jego imprezach o ktorych nie wiedzialam, potrafil mi napisac ze spi albo w ogole nie odpisac juz tymczasem gdzie byl na imprezie. Jestem osoba bardzo miekka, ktora troche przezyla, nie umiem sie postawic, a jak to robie to za chwile miekne. Od pewnego czasu mam wrazenie ze tylko to ja sie staram w tym zwiazku, kiedys wychodzilismy jeszcze gdzies razem teraz juz praktycznie mnie nie zabiera bo woli wyjsc z kumplem, jestem wyrozumiala i rozumiem ze facet tez musi widywac sie z kolegami bez dziewczyny bo to jest normalne ale nie kiedy to juz dzieje sie notorycznie. Ostatnio potrafil mi powiedziec ze idzie do domu po czym odstawil mnie przystanek a poziej okazalo sie ze jednak poszedl do baru z kolega. Nie jestem materialistka, nie wymagam wiele ale oczekuje malych gestow ktorych nie doswiadczam. Od poltora roku nie dostalam zadnego kwiatka czy cos podobnego, mam wrazenie ze woli wydac na kumpla ktory nie pracuje niz na mnie. Zrywal juz ze mna kilka razy po czym odzywal sie po tygodniu, dwoch, w tym czasie imprezowal, Kazda klotnie uwaza za powod do zerwania kiedy powiem wlasne zdanie i nie prouje jakos porozmawiac. Nie wiem co sie dzieje, co sie stalo z nim, jestem dla niego dobra, nic mu nie zabraniam a gdy juz powiem swoje zdanie dostaje "po d***e". Pomozcie !

Gość gość
Jesteś głupia czy zdajesz?! Facet znalazł sobie ofiarę a ty się dajesz, gdzie twój honor? Normalni faceci są sami bo takie jak ty wola się dawać terrortzowac.

Gość gość
Żyj dla siebie, niczego nie oczekuj, nie wymagaj ale też nie dawaj. Bądź egoistką. Takie kobiety wzbudzają zainteresowanie mężczyzn. Rozejrzyj się dookoła, uśmiechaj do ludzi, rozmawiaj, a może dostrzeżesz w tłumie kogoś fajnego, a może już ktoś o Tobie marzy tylko widzi, że jesteś zajęta. Daj sobie szansę. Olej drania, nie dawaj już szans;-)