Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam kupić na walentynki coś prostytutce która była moją pierwszą

Polecane posty

Gość gość

dobry pomysł?

Gość gość
Dzięki Staszek. A ty coś zrobisz dla prostytutki, do której chodzisz? Czy dla Ciebie seks z prostytutką to tylko na zasadzie płacisz i wymagasz?

Gość gość
Ja zawsze dostaje od moich Panów prezenty i kase na Walentynki :D ale ja jestem luksusowa call girl :d

Gość gość
Zarąbiście. To prostytuty, które biorą ciężkie pieniądze za ,,miłość" dodatkowo dostaną w walentynki prezenty z dobroci serca, a ja pewnie złamanego kwiatka się nie odczekam. Taka to sprawiedliwość na tym porąbanym świecie. :o

Gość gość
prostytutka go nie odrzuciła jak był prawiczkiem do będzie dostawała prezenty nawet na święta!

Gość gość
Jak nauczysz sie dobrze robić laske to tez coś na walentynki ci wpadnie :p

Gość gość
Ja swojej pierwszej też prostytutce wykupiłem w tym roku kilka dni w SPA

Gość gość
najlepiej kupcie im wór kondomów coby minimalizować koszty działalności

Gość gość
tez swoj pierwszy raz prezyłem z prostytutka, zmieniłem całkowicie podejscie do tych kobiet, gdyby nie one byłoby ciezko, chyba do tej pory siadła by mi już całkiem psycha, bo ile można nie uprawiać seksu

Gość gość
będą zadowolone, na pewno, w tych ciężkich czasach

Gość gość
Zarąbiście. To prostytuty, które biorą ciężkie pieniądze za ,,miłość" dodatkowo dostaną w walentynki prezenty z dobroci serca, a ja pewnie złamanego kwiatka się nie odczekam. Taka to sprawiedliwość na tym porąbanym świecie. x to z jakim ty sie facetem zadajesz?

Gość whhigjidfdhj
naprawde kobiety brzydza sie az tak prawiczkami? to mam przej***** :D

Gość gość
dajesz szansę mężczyźnie i ty dostaniesz szansę

Gość gość
whhigjidfdhj naprawde kobiety brzydza sie az tak prawiczkami? to mam przej***** smiech.gif x Jak myślisz dlaczego żaden facet nie przyzna się swojej partnerce, że jest prawiczkiem? Dlaczego żadna kobieta nie przyzna się, że spała z pół miastem? Faceci oczekują porządnych kobiet a kobiety wręcz odwrotnie.

Gość co jest na rzeczy
tak psysłuc***ac sie czasem kobietom, to faktycznie lepiej zdobyc doswidczenie byle gdzie, jak z nia sama, bo potem bedzie krzwo patrzec, tak jakos mają w głowach poukladane

Gość whhigjidfdhj
naprawde kobiety brzydza sie az tak prawiczkami? to mam przej***** smiech.gif x Jak myślisz dlaczego żaden facet nie przyzna się swojej partnerce, że jest prawiczkiem? Dlaczego żadna kobieta nie przyzna się, że spała z pół miastem? Faceci oczekują porządnych kobiet a kobiety wręcz odwrotnie. x x Fakt, nie przyznam się do tego, bo to wstyd. Kumple z pracy też nigdy sie nie przyznawali :D

Gość jeszcze sie zastanawiasz
zrozumcie cos wrescie, kobieta widzac faceta, ktory bzykał tu i tam widzi w nim kogos lepszego jak kogos kto nie robił tego wcale, zaraz wyciagaja wniosek ze pewnie zadna go nie chce, a one sa jak kurczaki, kochaja wrecz pogon za jednym koguem, one inaczej rozumuja jak my,

Gość whhigjidfdhj
ale ja nie widzę w tym logiki :D lepszy jest ten co wybzyka jakąś pijaną małolate pod dyskoteką, od tego co chce zeby to miało jakiś smak? t to one sie nawet nie brzydzą brać kogoś takiego? nie wierze :D

Gość gość
whhigjidfdhj ale ja nie widzę w tym logiki smiech.gif lepszy jest ten co wybzyka jakąś pijaną małolate pod dyskoteką, od tego co chce zeby to miało jakiś smak? t to one sie nawet nie brzydzą brać kogoś takiego? nie wierze smiech.gif x Dla nas to puszczalski facet a dla kobiet to przedewszystkim doświadczony facet

Gość kjvcvvbvbv
nigdy nie zrozumiem kobiet, cos sie dzieje złego w tych ich glowach :D

Gość gość
świetny pomysł autorze postu

Gość gość
Trzeba docenić kobiety, które nas akceptują! Ja swojej też coś kupię

Gość gość
Fajne call girlsy nie sa złe , moja zawsze da mi drinka , pogada , poprzytula :D To dlaczego mam jej kasy wiecej nie dać ? Kwiatka tez jej kupie , prawie zawsze idę z giftem. Moja stara tez drze sie o kase ale nic nie daje w zamian :D , o łasce to mogę tylko pomarzyć .:(

Gość gość
Miało być " lasce"