Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KUPILISCIE KIEDYKOLWIEK W BIEDRONCE LUB LIDLU COS DOBREGO JAKOSCIOWO

Polecane posty

Gość gość

ale szczerze> czy zdarzylo sie to wam,że dana rzecz ,produkt był dobry jakosciowo?

Gość gość
wiertarkę parkside z udarem pneumatycznym . mam ja ze 12 lat już i wciaż gra i buczy a swoje przeszła, chińczyk jakiś

Gość gość
bardzo wiele rzeczy, poczawszy od spozywczych po zabawki

Gość gość
ale jakie to rzeczy? przeciez nawet nie umiecie wymienic dokladnie ich..hehe

Gość gość
chipsy

Gość gość
żele pod prysznic be beauty

Gość gość
Kupuję dla dziecka : podkoszulki, spodnie, majtki, kurtki, piżamy. Dla siebie i męża też piżamy,czasem dla siebie jakieś bluzeczki, mam kilka par spodni sportowych (super)

Gość Smutna ślubna888
Sporo dobrych produktów-szczególnie żywność polska.

Gość gość
wszystko fajnie ale piszcie gdzie LIDL CZY BIEDRONKA

Gość gość
gość Kupuję dla dziecka : podkoszulki, spodnie, majtki, kurtki, piżamy. Dla siebie i męża też piżamy,czasem dla siebie jakieś bluzeczki, mam kilka par spodni sportowych (super) -- mowa o lidlu, w biedronce bywam b rzadko a jak już to biorę głownie ichniejszy wybielacz i ręczniki papierowe

Gość gość
amarena - bardzo dobre krajowe wino, rocznik bieżący cena 3.99/0.7l mortadela - bardzo dobra polska kiełbasa, 2.60 - 450g

Gość gość
TAKIE TANIE WINO TO SYF

Gość gość
Makaron spaghetti pełnoziarnisty

Gość gość
ale gdzie to kupujecie?? czemu nie piszecie gdzie w lidlu czy biedronce?gdzie ten makaron i jaki?jaka nazwa

Gość gość
jeżeli chodzi o odzież to z Lidla mam ubrania rowerowe - super jakość za niezłą cenę, chociaz rękawiczki rowerowe puściły na szwach po pół roku Również z Lidla mam podkoszulki - super oraz slipy - te są beznadziejnie skrojone (zawartość wypada do nogawki ;) ). Spożywka z Biedry jest superk, regularnie kupuję serki wiejskie lekkie, jogurty naturalne, dobra jest szynka spod strzechy czy jakoś tak. Uwielbiam też rurki waflowe waniliowe i ostatnio pojawiło się obłędne ptasie mleczko cappuccino. Jak w każdym sklepie trzeba czytać etykiety - ja staram się wybierać te z najmniejszą ilością zagęstników, cukru itd. i w Biedrze są produkty pod tym względem lepsze i gorsze, np. śmietana to syf (poczytajcie etykietę), ale na usprawiedliwienie dodam, że w Almie też ciężko kupić czystą śmietanę bez dodatków

Gość gość
w lidlu słodycze, w5 do łazienki , gumowe rękawiczki, wodę gazowaną, czipsy, amaretto, lody, ryby jak jest dobra promocja, owoce, pieczywo ( bagietki czosnkowe), ubrania i artykuły przemysłowe mają dobrej jakości, blachy i formy do pieczenia, pierogi , art. szkolne , kolorowy papier . Biedronka :masło, śmietana do zup 18% , serek wiejski, kabanosy, warzywa na patelnię , lody, pyzy z mięsem, tortilla, mleko, mix sałat, odplamiacz, chusteczki higieniczne, makaron pełnoziarnisty, korniszony, śmietankę do kawy, czekoladę Wedla, trufle z wiśniami, czasami coś z art. przemysłowych , jakieś miski, salaterki kieliszki, podkład do twarzy bebeauty, krem bb, dezodorant w kulce, puszki dla psa i sucha dla kota .....

Gość gość
w lidl super ubrania dla dzieci, srodki czyszczace i plyny do prania tabletki do zmywarek jedzenia z dyskontow unikam

Gość gość
Biedronka zmywacz do paznokci genialny ;)

Gość gość joanna
Ja mam maszyne do szycia silvercriest,grilla elektrycznegoi odkurzacz pioracy juz ponad 7 lat i sprawuja sie naprawde dobrze, poza tym kupilam do sypialni komody Livarno biale i szafki do lazienki, mam juz ponad 4 lata i nadal super wygladaja. Mam na mysli Lidl oczywiscie, tu biedronki nie ma ( irlandia)

Gość gość
w biedronce jest płyn do czyszczenia wc, kamienia i rdzy Fist, który moim zdaniem nie ma sobie równych, a próbowałam ich wiele, rewelacja, tylko, ze zapach odurzający

Ja kiedyś u kogoś posmakowałam parówek z lidla. Pyszne-patrzę na producenta i się okazało, że to berlinki, tylko dwa razy6 tańsze. He, he. pikok parówki wieprzowe.

Gość gość
w lidlu nie kupuję, bo mam nie po drodze w biedronce często. dobre produkty biedronkowe, to np chusteczki w pudełku, papier toaletowy melodia[czy jakoś tak], cytrynowe mleczko do czyszczenia, płyn do płukania ust, spaghetti pastami[czy pastani]; owoce też są dobre, kiełki. poza tym w biedronce jest mnóstwo markowych produktów, np słodycze kinder, ser grana padano i inne, pizza ristorante, smackersy i co tam rzucą, bo oferta jest zmienna- nie ma sensu o tym pisać, bo markowe produkty są takie same jak wszędzie, więc chyba wiesz co kupujesz.

Gość gość
papier toaletowy najlepszy jest w rosmannie aluette czy jakoś tak

Gość gość
srajtaśmę

Gość gość
Wina .W Biedronce czy Lidlu dobre jakościowo wina o wiele tańsze .Np Casillero del Diablo pyszny wytrawny merlot 32 zl to samo Real czy inny 54zl

Gość gość
wina portugalskie w Biedronie !!! rewelacja ale nazwy nie podam bo mi wypijecie :)