Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trynkiewicz wyjdzie 11 lutego

Polecane posty

Gość gość

czy nie jak myślicie?

Gość gość
wyjdzie, zg***** cie i zasztyletuje :classic_cool:

Gość gość
Ja myślę że nie wyjdzie.

Gość gość
wyjdzie bo komisja w której był Kaczyński myślała, że Trynkiewicz i jemu podobni zdechną przez 25 lat w pierdlu, a okazało się ,że są bardzo żywotni

Gość Trynkiewicz
oficjalne info 11 wychodze juz nie moge sie doczekac bo tutaj mamy c*******o neta pod cela :classic_cool:

Gość gość
Trynkiewicz od 25 lat powinien być trupem do badań przez studentów akademii medycznej, a pilnowanie jego już podatników ponad milion PLN kosztuje

Gość gość
Że zacytuję klasyka- wyjdzie bo tu prawo fiutom służy a normalnym biedę wróży.

Gość Trynkson 50laat
Wyjdę, ale nie jest tak abym mógł powiedzieć"nie mogę się doczekać" . Będzie to dla mnie strasznie męczący dzień, mam już od reżysera rozpiskę, mam do 7 LUTEGO zdecydować w ciuchach, którego projektanta wyjdę i powiem WAM - prze/je/bane życie celebryty. Gdyby nie to,że kochanek na mnie czeka, to posiedziałbym w ciupie jeszcze z 5 lat.

Gość gość
a czemu powinien być dawno trupem y y bo za komuny dostał 4 wyroki KS, czyli czapy

Gość gość
Powinien byc trupem bo za to co zrobil nalezy sie wylacznie eliminacyjna kara smierci. To co go spotkalo nie stanowi nawet w polowie sprawiedliwej odplaty za swoj czyn.

Gość gość
Trynkiewicz ma podobno jednak zamieszkac w Nowej Hucie.Zgadnijcie u kogo?

Gość Trynkson 50laat
ZA KOMUNY było lepiej, ale cieszę się,że ŻYJĘ Bóg dał mi szansę a to ZNAK, nawróciłem się i będę ewangelizował

Gość gość
Z pewnością przed wyborami Donny odwiedzi go na obiedzie by sprawdzić jak na zielonej wyspie powodzi się jego oddanemu elektoratowi.

Gość gość
no nie żartuj, zamieszka u Darka w NH ?? :D

Gość gość
Ktoś go odbierze z więzienia? a może policja go odwiezie do nowego miejsca zamieszkania ? czy będzie jechał sam komunikacją miejską?

Gość gość
To jakiś absurd.Do pieczy nad nim po wyjściu z zakładu karnego powołano zespół kilkunastu funkcjonariuszy policji specjalnie z tego tytułu taktycznie odsuniętych od innych obowiązków a to bynajmniej nie z powodu realnej jak widać obawy o zagrożenie jakie płynie z jego strony a z powodu tego że to jemu może coś zagrażać. Chciałbym aby państwo wykazało choć częściowo taką determinację by nam wszystkim żyło się bezpieczniej w kraju gdzie w dodatku liczba mieszkańców wyraźnie się kurczy,zamiast poświęcać takie środki w ochronę kogoś takiego.Kawkowska rzeczywistość.

Gość gość
Pozostaje jeszcze jedno pytanie....zasadnicze pytanie. Dlaczego nad ustawą wedle jakiej mógłby zostać poddany dalszej terapii w warunkach bezpiecznej izolacji,rozpoczęto pracę w chwili skazującej skuteczność tej ustawy w tym przypadku na niepowodzenie?Czemu nie podjęto działań dwa lata lub choćby rok temu?

Gość gość
Trynkiewicz to smakowity kąsek dla prawników, można na gościu jeszcze niezłą kasę trzepać, a jakby był trupem to co , tylko dla studentów trup do ćwiczeń anatomicznych, same straty

Gość gość
*-kafkowska rzeczywistość.

Gość gość
czort już z tym śmieciem, najbardziej mnie spienia, jak słyszę że dla chorych np. na SM, nie ma pieniędzy a na takiego śmiecia jest wszystko, opieka, lekarstwa.....

Gość Trynkson 50laat
Wejdzcie na temat, "wyjdę w świetle jupiterów " tam są odpowiedzi na wszystkie nurtujące was pytania odnośnie mojego wyjścia na wolnosć.

Gość gość
Masz linka do tego tematu?

Gość gość
Nudzi się wam oj nudzi.....ciekawe czy żartowalibyście gdyby się okazało że typ zamieszka w waszym bloku.

Gość gość
W co drugim domu gdzie ktoś remontuje lokal panuje teraz swoista atmosfera niepewności i rodzą się pytania jak w tej słynnej piosence-"Dla kogo ten luksus?"

Gość gość
Mógłby zamieszkać blisko mnie. Trynkiewicz nie jest zainteresowany kobietami. Trac***anowanie nad sobą przy chłopcach od 10 do 13 lat.

Gość gość
nie, jeśli już to na starszych facetów

Gość gość
"25 lat siedzialem w pace teraz wychodze w swietle blasku Jupiterow na wolnosc " to ten temat a nie da się wkleić linka wystarczy wpisać w wyszukiwarkę + słowo kafeteria

Gość gość
haha wychodzi w moje urodziny :)

Gość gość
tylko czy wyjdzie?

Gość gość
:)