Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nieuprawianie seksu w pewnym wieku staje się dewiacją ? np 30letnie prawiki

Polecane posty

Gość gość

lub stare dziewice, przeciez ci ludzie sa chorzy psychicznie, gdyż dążenie do kopulacji jest jednym z życiowych celów

Gość gość
nie każdy ma takie cele. Zresztą wtedy trzeba uznać g****icieli, pedofilów, zoofilów itp. za normalnych

Gość gość
Ja również, ale pajace zaraz Ci wmówią, że czekają na miłość, na te jedyną

Gość gość
seks nie jest jedynym życiowym problemem, ale o tym przekonasz się gimgówniaku jak trochę podrośniesz

Gość gość
dewiacja jest jak coś robisz a nie jak nie robisz

Gość gość
normalny mężczyzna ***** co popadnie a nie czeka na miłość więc takie prawiczki co czekają na miłość nie są normalni!

Gość gość
gość - popęd seksualny i dążenie do kopulacji JEST jednym z życiowych celów, to pierwotna potrzeba. Jeśli nie masz potrzeby dążenia do kopulacji to jesteś zwyczajnie dewiantem i osobą zaburzoną psychoseksualnie. Podobnie tzw aseksualizm, nie ma czegoś takiego. Człowiek to nie cyborg, musi go pociągać jedno albo drugie (albo to i to). Jeśli spotykasz 30-40 letniego faceta lub kobiete, która nigdy nie uprawiała seksu to na pewno ma ona niepokolei w głowie (jest poważnie zaburzona lub fanatycznie religijna - na jego wychodzi, psychiczna). Osoby religijne tłumią swoje potrzeby seksualne a potem? Mamy takie Pawłowicze, Terlikowskie, Kaczynskie i inne poyebane wybryki natury :O 🖐️

Gość gość
wg tej teorii g****iciele i pedofile są normalniejsi od np. 20 letniego prawiczka

Gość gość
pedofil kopuluje więc wg twojej teorii jest normalny więc to raczej ty powinieneś się leczyć dewiancie

Gość gość
Pedofil ma zaburzony popęd Stary prawik ma równiez zaburzony popęd lub jego brak obaj są dewiantami

Gość gość
temat założyła frustratka, której odmówił prawiczek :)

Gość gość
gość - typowa wymówka prawika, gdy nie wie co powiedziec, nie jestem ona tylko on koniotrzepie

Gość gość
frustrat ktoremu odmowiła dziewica

Gość gość
ale się namnożyło tych prawiczkofobów

Gość gość
tak cie boli frajerze, że ktoś nie uprawia seksu? Zajmij się lepiej sobą polaczku!

Gość gość
Czy pisanie glupich tematow na kafeteri w pewnym wieku staje się dewiacją? np 30 letni frustraci i starsi ?? hm

Gość gość
autor czepia się, że prawiczki nie uprawiają seksu:P gej ?

Gość gość
ej ej albo: tak .jestesmy chorzy psychicznie ? No i? Wybierasz sie dzis wieczorkiem na spacer na bulwary ? porozmawiamy sobioe na spokojnie o tym zjawisku ;) ;)

Gość johny 11 palcow
znam przynajmniej kilku wolnych facetów przed 30, czy nawet po co podziekowali za wspołprace kobietom, bo zle sie prowadziły, prawdpodobnie stad ten jad, skoro macie takie udane zycie erotyczne to cowas obcodza prawiczki i dziewice? :D nie kumam tego, mnie to osbiscie wisi czy ktos jest prawiczkiem czy dziewica, co to ma do poziomu czlowieka, ludzie zaczynaja w roznym wieku, bo rozne sa sytuacje zyciowe, co tu myslec x x przykladowo, gdyby mi sie posypał teraz zwiazek, poznałbym nowa osobe, ktora by mi sie podobała, to musze ja odrzucic za to ze uprawiała badz nie seks? :D

Gość johny 11 palcow
az zgubiłem styl przy was :D

no to ciekawe, że nie ma aseksualizmu, bo ja jestem asem od zawsze:D ale zaraz się pewnie dowiem, że nie ma płci i przekoanie o kobiecości r******** przez kafe raz na zawsze:( smuteczek.

autor czepia się, że prawiczki nie uprawiają seksujezyk.gif gej ? x podobnie są tu niby hetero kobiety, które na temat: mam 23 lata i nie byłam jeszcze u gina jak się przygotować? reagują: jeszcze nie byłaś! weź się za siebie! będziesz mieć raka! zaraz wrzucimy strony itd. itp. dbając o sprawy cudzej c**y z iście seksualną energią:D lesby?

Gość gość
lesbian party kafe

Gość gość
durne polaczki interesują się co kto robi w łóżku.

Gość Kokossssssssssssssss
sa leki, ktore likwiduja poped seksualny. Np. psychotropy. Jesli sie je bierze seks moze nie istniec. Nie ma sie zadnych potrzeb. Nawet po odstawieniu potrzeba czasu, zeby organizm doszedl do siebie

Gość blablablaeee
niedługo skoncze 30 lat i nigdy nie uprawiałem seksu bo nie miałem mozliwosci z mojej brzydoty i nie tylko ale prawie codziennie masturbuję bo mam ochote to jestem dewiantem???

Gość gość
desperaci!!!