Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak napisac promotorowi

Polecane posty

Gość gość

mialam miec obrone 8lutego, ale cos nie moge sie doczekac odpwoiedzi na mejla od promotora, jak mu w wiadomosci zasugerowac kulturalnie zeby sie pospieszyl i ze mialam miec obrone 8 kutego ale cos sie nie wyrobilismy ?

Gość gość
i to są własnie studenci w obecnych czasach- zdania sklecić nie potrafi

Gość gość
a nie lepiej jak do niego zadzwonisz? moj promotor byl starej daty i zagladal na swojego mejla raz na ruski rok

Gość gość
heheheehe. Dzien dobry! Szanowny Panie Profesorze, Doktorze chciałam zapytać czy wiadomo już coś w sprawie obrony 8 lutego. trochę się denerwuję i chciałabym wiedzieć czy to aktualne. Z góry dziekuję za odpowiedź, Z poważaniem, seminarzystka.....

Gość gość
to fakt 2 posty wyzej. Niektórzy nie uznaja tej drogi kontaktu czytaj nie sprawdzają poczty:)

Gość gość
Jakbyś miała obronę to by z dziekanatu zadzwonili :o jesli promotor nie ustalił terminu, tylko to było takie gdybanie to mozesz pomarzyć ;D

Gość gość
zadzwonili, hahahaha. Dobre:). Chyba zartujesz.... nie ma możliwości Broniłam 3 prace na 3 róznych uczelniach, ani raz nie dzwonili:)

Gość gość
ale ja nawet nie zlozylam tej pracy do dziekanatu bo mi jej nie zatwierdzil, czekam wlasnie juz 2 tyg ;/

Gość choomrooka
Telefon do promotora? Telefon z dziekanatu? Ani razu w żadnej sprawie do mnie nikt z dziekanatu nie zadzwonił. Termin obrony należało sprawdzać w systemie internetowym. Nasz promotor nikomu nie dawał swojego numeru telefonu, ze wszystkimi kontaktował się wyłącznie mailowo.

a dlaczego oni mają do Ciebie dzwonić, to nie im zależy tylko Tobie, zadzwoń z rana do dziekanatu i problem z głowy:O

Gość gość
To macie jakies g******e uczelnie ;D Autorko, skoro prace masz nie przyjętą to jak chcesz się bronić? :D

Gość gość
Idź do dziekanatu. Ja tak zrobiłam. Oni mają numer do promotora, poproś aby zadzwonili, opisali sytuację i podali Ci słuchawkę.

Gość gość
ale ja juz wszystko wiem, chcialam mu napisac mejla zeby sie przypomnic, zbey mi powiedzial ze praca zatwierdza i moge skladac i obrone mialam miec 8 lutego a dzis jest 3 luty a ja dalej nic nie wiem, i chcialam mu wlasnie tego mejla napisac wiec sie wszystko rpzesunie k***a mac w czasie

Gość gość
obronę, to Ty dziecko może będziesz miała latem:D dopóki promotor nie zatwierdzi o terminie obrony możesz pomarzyć:D -100/10

Gość gość
prace w dziekanacie składa się MINIMUM na 2 tygodnie przed obrona!]Więc zapomnij....