Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś na zakupach i ubrania w rozmiarze M już na mnie nie pasują :(

Polecane posty

Gość gość

Spasłam się jak świnia :(

Gość gość
kup XXX będą dobre :P

Gość gość
Ile wazysz i wzrost

Gość gość
120 i 60

Gość gość
168cm 74 kg

Gość matka weganka
To chyba już dawno się w M przestałaś mieścić ;) Jak Ci to nie pasuje to bierz się za zdrowe odżywianie i ćwiczenia a na lato będziesz laska ;)

Gość gość
no jak M na ciebie nie pasuje to serio musisz byc strasznie grubą świnią ;//// przeciez ja w M to sie topie!!! Mka to bardzo duzy rozmiar

Gość gość
ciekawe co mają powiedziec te co noszą XL, XXL :D

Gość gość
spokoj sa rozmiary mlodziezowe i damskie mierzylas cos dla kobiety czy dziewczyny bo te idiotki cie zjada nie wiadomo za co

Gość gość
no te to juz są po prostu olbrzymie swinie a tłuszczu to mają tone ;/// tylko zrec potrafią i zazdroscić innym szczupłej sylwetki :D

no jak M na ciebie nie pasuje to serio musisz byc strasznie grubą świnią ;/// x :D normalnie pęka w szwach:D kocham kafe:D

Gość gość
xl dla kobiety, ktora chodzi w mlodziezowej rozmiarowce to jest ok :)

Gość gość
wy chyba oszaleliscie ;// teraz nawet w młodzieżowych rozmiarówkach te ciuchy są ogromne!!! czasem nawet xs jest za duze, tragedia ;/// ale z was spasione krówki :D współczuje

Gość gość
racja na mnie XS wisi, z*********ć na siłownię, a nie się obżerać na kafe, krówska:D

Gość gość
A ile masz lat? Jak zbliżasz się do 70-tki to OK. Moja mama jest 10 kg lżejsza od Ciebie przy podobnym wzroście i już dawno w L chodzi, czasem spodnie nawet XL, ma 65 lat. W tym wieku ciężko wagę utrzymać.

Gość gość
w wielu sieciówkach XS wypada bardzo duze np w H&M, zarze te ciuchy są ogromne, ja nie moge znalezc dla siebie ciuszków, w new yorkerze i berschce są jedynie te rozmiary w miare oki i xs wypada ok

Gość gość
Młodziezowe ciuchy szyją teraz znacznie wieksze niz kiedys, bo dzieci są wyzsze i grubsze :P ale zeby w ciuchach dla malolatow nosic XS, S to juz porazka, taka osoba musi miec sylwetke dziecka z 1 klasy szkoly podstawowej :(

Gość gość
nie badzcie glupie :) nie ma rozmiarowki mlodziezowej? a te wszystkie markowe ciuchy to co? dla kobiet ? sama wiem, ze np w orseju potrzebuje l/xl co odp 40/42 damskiej? nie odpowiada bo sa inne kryteria i inne wymiary brane pod uwage :) a w butiku dla kobiet m/38 za duze i co mlodziezowka tylko dla 12latek? poknijcie sie w czola, b goniac za wygladem szczura daleko nie pobiegniecie :)

już nie zmyślaj, w H&M xs to 76-80cm w biuście. jak to jest dla ciebie za duże to albo masz 10 lat albo jesteś niedożywiona. Więc nie wypisuj bzdur żeby tylko dosrać autorce.

Gość gość
debilko nie wymyslam tylko pisze jak jest!!! akurat w H&M rozmairówka jest bardzo wielka!! prawda, ze jestem szczupła ale nie wychudzona bo b iust i pupe mam super i wszyscy co mnie widzieli to mówią wiec nie musze sie tu dowartosciowywac jak ty ;)

Gość gość
dokladnie MOOr :) ja tak to widze od pocztaku tematu i pisze ze rozmiar a rozmiar to nie to samo 🖐️

Gość gość
a i 80 cm pod biustem to duzo, ja mam niecałe 70cm a biust mam z******ty

nie jest wielka. Jest dokładnie taka jak napisałam. Jesteś albo płaska albo próbujesz dosrać autorce i sobie humor poprawić. ;)

Gość gość
nie jetsem płaska bo biust mam super juz pisałam ;) tp ty jestes gruba krowa i mi zazdroscisz ;))

Pod biustem masz niecałe 70, a mieścisz się w koszulkę szytą na kogoś kto w biuście ma max 80cm? To gdzie ten biust, jeżeli można zapytać? ;)

Gość gość
juz c****sałam tępaczko ze zle podałas wymiary bo w H&M XS ma w biuście z 90 cm albo wiecej a jak juz sie debilko podaje wymiary to pod biustem ehh z jaką idiotką ja tu rozmawiam :D rozumiem ze zazdroscisz mi idealnej sylwetki bo jestes grubą swinią obzerającą sie podczas siedzenia na kafe :D :D idz moze poćwicz i schudnij z 20 kg to mi dorównasz :D

Gość gość
a i 80 cm pod biustem to duzo, ja mam niecałe 70cm a biust mam z******ty x x x Z******ty biust to ty będziesz miała jak sobie wypchasz cyckonosz :D