Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś na zakupach i ubrania w rozmiarze M już na mnie nie pasują :(

Polecane posty

specjalnie sprawdziłam ich rozmiarówkę, XS ma 80cm w biuście :) Wyzywaj mnie ile chcesz, ale twoja idiotyczna prowokacja właśnie padła na pysk ;)

Gość gość
to musisz byc bardzo tępa i zle sprawdziłas ;) mam miseczke C czyli nie jestem płaska a ciuchy z H&M są ogromne i obwisłe, porażka na ciebie to pewnie nawet XL za małe :D ale z was grubaski :)

Gość gość
no dziewczyny pojechaly 70 pod 80 w biuscie gratuluje :classic_cool: fajnie by bylo na was popaccczec :D

przed chwilą mówiłaś, że b :) Tak, jestem bardzo tępa, oficjalna strona H&M, sizeguide...sprawdź zanim będziesz próbowała znowu prowokować.

Gość gość
debilko nigdzie nie napisałam ze mam b, chyba mnie z kims pomyliłas tępaczko

Gość sroka biala
Moorland dobrze jej dogadalas heheh eweidentnie widac ze sie pogubila w soich klamstwach

Gość gość
co za schizofremiczki hahahah gdzie ja poyebki napisaŁAM ze mam B? nauczcie sie czytac analfabetki

a nie, sorry, to tylko twoja nieumiejętność używania spacji. Napisałaś b iust, ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość co za schizofremiczki hahahah gdzie ja poyebki napisaŁAM ze mam B? nauczcie sie czytac analfabetki x Wredny chudzielec bez biustu:).

Gość sroka biala
gdzie ty masz ten biust jak pod masz 70 a w biuscie mniej jak 80jak w bluzkach xs sie topisz hahaha

Gość sroka biala
wlasnie czy jest chudzielcem to bym sie klocila , eweidentnie sie pogubila w klamstwach

Gość gość
razcej twoja niumiejetnosc czytania analfabetko ;) podstawówke chociaz skonczyłas? :) wątpie nie obchodza mnie wymiary na str h&m bo są zle podane, chyba widze jak przymierzam ciuchy ze są za duze, wy grube swinie nic nie rozumiecie a biust mam tak z******ty ze na plazy wszyscy mnie podziwiają, a wy szare myszki z grubymi d****i nawet facetów nie macie i musicie zalic sie na kafci :D

Gość gość
ja sie nigdzie nie pogubiłam nie moja wina ze wy szkoły nie skonczyłyscie tępaczki i nie umiecie czytac :D ehh co ta zazdrosc z wami robi :PP

Gość sroka biala
ja obstawiam ze masz rozmiar L , inaczej bys tak tu nie przezywala poza tym jak z duzym biustem mozna sie topic w bluzce XS

"kafcia" i wygląd i facet jako priorytet dał mi wyobrażenie tępej solary z tipsami:( idę się wyrzygać do kibla na ten widok:(

Gość sroka biala
o co zazdrosc. ja mam rozmiar M jestem szczupla a ty raczej do szczuplych nie nalezych . Z nas dwoch to watpie ze ty jestes szczuplejsza

Gość gość
ahhahah obstawiaj sobie co chcesz swinio, mozemy sie umowic w realu i zobaczymy jak ci szczęka opadnie z wrazenia i zazdrosci ;)) ja grubymi ludzmi gardze, bo tylko potrafią sie uzalac nad sobą i obzerac

wybacz, założyłam, że opuściłaś literkę, nie, że pacnęłaś spację w środku słowa :D dziecko, ja mam takie wymiary jakie ty sugerujesz, że masz i XSki się nie mieszczę, więc nie zmyślaj. ;) Każda kobieta która to czyta najwyżej się uśmiechnie na twoje kiepskie kłamstewko.

Gość gość
jakbys mnie zobaczyła to bys popełniła samobójstwo bo bys takie kompleksy miała ;) rozmiar M? o kur/wa ale z ciebie krowa tłusta :( idz pocwicz

Gość gość
ależ kobieto- ta tabelka ma się nijak do rzeczywistych rozmiarów w tym sklepie. mam 86 cm i bez problemu wchodzę we wszystkie ich ciuchy 34, a nawet 32. zresztą dziewczyny z większym biustem też wchodzą

Gość gość
ale z was tępaki :( ku/rwa zamiast pocwiczyc to zazdroszczą mi idealnej sylwetki :( najlepiej zarzucic ze ktos kłamie, bo z zzazdrosci az sie tam spociłyście, tłuściochy jedne :D zegnam ozięble grubasy

Gość gość
"rozumiem ze zazdroscisz mi idealnej sylwetki bo jestes grubą swinią obzerającą sie podczas siedzenia na kafe " x poka foto tej "idealnej sylwetki". bo na słowo to wiesz...

bo większość tych ciuchów jest z materiałów które się trochę rozciągają. W teorii S'ka jest do 88cm w biuście, a na mnie leży. Na upartego w bardzo luźny tshirt xs się wciśnie, ale to już brzydko będzie wyglądać.

Gość gość
Al;e,jeśli xs na kimś wisi to musi wyglądać jak szczotka,płaski tyłek,plackowaty biust,o ile cokolwiek ma hehe.

Gość sroka biala
ja mam 90 cm w biuscie i nosze M

Gość gość
gosc z 17.46 jedyna normalna i mysląca, nie to co te grubaski zazdrośnice :D

Gość sroka biala
no dokladnie plackowaty biust jak ja mam 90 cm w biuscie i nosze M a dwa rozmiary mniejsza koszulka i sie topic to jaki marny to musi byc biust

Gość gość
gość gosc z 17.46 jedyna normalna i mysląca, nie to co te grubaski zazdrośnice smiech.gif x U ciebie normalności szukać ze świeczką hehe.

Gość gość
nie wysyłam nieznajomym moich zdjec, zreszta nie musze ci nic udowadniac :D jak chcesz sie przekonac to mozesz przyjechac do mojego miasta i zobaczyc mnie w realu

Gość gość
co to jest młodzieżowa rozmiarówka? bo ja noszę taki sam rozmiar w bershce jak i w sklepach dla starych ciotek typu solar.