Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś na zakupach i ubrania w rozmiarze M już na mnie nie pasują :(

Polecane posty

sroka - mam to samo. Jakieś luźne ubrania to S'ka spokojnie wejdzie, ale już żakiet czy inny ciuch ze sztywnego materiału - pomarszczy się.

Gość gość
Juz nawet nieważne czy Moorland ma rację z rozmiarówką bo i tak każdy widzi że poziom umysłowy tej 'panienki' wskazuje na to żeby skończyć dyskusję bo jedyne co umie powiedzieć to się kłocic i wyzywać od 'tępaczek'. I jedynie argumentum ad personam i krzyk :P kochane kobietki, olejmy ją bo nie ma mózgu :)*

Gość sroka biala
uwazasz ze waga 55 kg na 167 cm to jest grubas tak. a ty ile wazysz i na jaki wzrost

Gość gość
Szkoda czasu na jakiegoś pustaka,dla którego wygląd najważniejszy.

Gość gość
ja mam kolo 175, waze 50 i tez musze nosic M, bo w mniejsze sie cycki nie mieszcza, nie na miejscu jest tu wyzywanie kogos od tlustych swin z tego powodu ze nie nosi xs

Gość sroka biala
Moorlnad - tak zakiet musi byc M zeby ladnie lezal .... dokladnie mozna olac te dziewczynke co sie pogubila w opowiesciach nad swoim mikroskopijnym biuscikiem

Gość gość
sroka biała jak chcesz tak bardzo wiedziec ile mam wzrostu to przyjedz do maista w którym mieszkam i zobaczysz

Gość gość
Moorland rządzisz :) Boże jak mnie to odpręża jak widzę że jeszcze ktoś potrafi posługiwać się argumentami a nie wrzaskiem przechwałkami wyzwiskami jak jakiś smark z podstawówki

Gość gość
kur/wa wy grube tłuste swinie gardze wami :D mam z******ty biust i pupke, kazdemu facetowi sie podobam, a wy tłuste krowy musicie liczyc kazdą kalorie co byscie sie nie spasły jeszcze bardziej :D zeby M nosic.. PORAŻKA ZEGNAM WAS TŁUSTE KROWY

Gość sroka biala
mam przyjechac do twojego miasta... a moze ty facetem jestes skoro zapraszasz do siebie

Gość gość
gość kur/wa wy grube tłuste swinie gardze wami smiech.gif mam z******ty biust i pupke, kazdemu facetowi sie podobam, a wy tłuste krowy musicie liczyc kazdą kalorie co byscie sie nie spasły jeszcze bardziej smiech.gif zeby M nosic.. PORAŻKA ZEGNAM WAS TŁUSTE KROWY x Pustaku nie pogrążaj się:D.

Gość gość
nie, ale nie widze sensu udowadniania czegos jakiejs grubej swini z kafe :D chcesz sie przekonac i nie mozesz zyc bez tego info to rusz d**e i mnie zobaczysz :D ytylko uwazaj bo mozesz umrzec na zawał z zazdrosci :D

Gość gość
gość Szkoda czasu na jakiegoś pustaka,dla którego wygląd najważniejszy.

Gość sroka biala
nie musze przyjezdzac. jestem pewna ze nie jestes osoba za jaka sie podajesz. to prowokacja

Gość gość
Kochana dziewczynko zagubiona na kafeterii- M jest rozmiarem odpowiednim dla dorosłej kobiety, nie jest to rozmiar dla osoby grubej. Uwazam ze S i M sa rozmiarami idealnymi a jak na kims wisi XS to rzeczywiscie ma figure aseksualnego 11latka

Gość gość
no sorry, ale jak ktoś ma biust, ale jest szczupły, to taka M-ka będzie wisieć w talii, ramionach itd. sukienka będzie dołem jak worek. 90 cm przy bardzo szczupłej sylwetce, to już bardzo solidny biust, ale bez przeszkód można go włożyć w w s-kę czy xs-kę z wyłączeniem bardzo obcisłych ubrań z kompletnie nierozciągliwego materiału na zamek od góry do dołu

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Al;e,jeśli xs na kimś wisi to musi wyglądać jak szczotka,płaski tyłek,plackowaty biust,o ile cokolwiek ma hehe.

Gość gość
kur/wa wy grube tłuste swinie gardze wami mam z******ty biust i pupke, kazdemu facetowi sie podobam, a wy tłuste krowy musicie liczyc kazdą kalorie co byscie sie nie spasły jeszcze bardziej zeby M nosic.. PORAŻKA ZEGNAM WAS TŁUSTE KROWY Na głupi mózg i spore braki inteligencji nawet rozmiar za nie pomoże. Podobasz to się tak pustym cymbałom jak ty,którzy widzą tylko twój tyłek i biust,bo nic więcej zobaczyć nie mogą. Zobaczcie ile w was mądrości,,,cofnijcie się do początku topiku i walnijcie łbami w ścianę.

Oczywiście, M'ka będzie wisieć w tali :) Dlatego z zasady sukienki biorę S'ki - czyli rozmiar po środku. I tak - mam koszulkę XS - w talii pasuje, na biuście nadruk jest rozciągnięty i wygląda brzydko. I mimo wszystko na takim biuście XS nie będzie wisieć.

Gość gość
Na dużym biuście xs nigdy nie będzie wisiał.Moorland masz rację.

Gość bloody in orange
XS w H&M jest DUŻE??? hahaha :D ­ Większej bzdury nie słyszałam. Współczuje biustu, bo ja mam mały a xs akurat w tym sklepie są na mnie obcisłe.

Gość gość
Czy wy jesteście po prostu mało inteligentne, że musicie nadrabiać anorektycznymi figurami?

Gość gość
dla mnie i L jest za mało i nic sobie z tego nie robie. maz mnie kocha i to sie liczy a ja w swoim ciele tez czuje sie dobrze.

Gość gość
to nie tylko twoj problem, ja juz od dluzszego czasu kupuje wieksze ubrania bo stare sa za male. Ostatnio znalazłam dobry sklep internetowy http://www.gaba-fashion.pl/ . maja tu ciekawee ubrania dla pusztych pan i zawsze cos fajnegp sobie znajdę.