Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnouczuciowy

problem z dziewczyna. nie wiem czego ona chce

Polecane posty

Gość pelnouczuciowy

Witam wszystkich. Moj problem zaczął sie od momentu kiedy poznałem pewna dziewczyne i po jakimś czasie zakochalismy sie w sobie. Rozmawiamy codziennie, piszemy ze sobą, mowimy sobie wszystko i dzielimy sie swoimi problemami. Problem w tym tkwi że nie widujemy sie mimo że nie mieszkamy tak daleko siebie. Zaledwie jest to 100km także spokojnie raz w ciągu tygodnia moglibyśmy sie zobaczy ale ona ma ciągle jakieś wymowki.. ciągle coś sie u niej dzieje, to jakiś pogrzeb, to choroba, to badania i tak co piatek i sobota od pół roku powaznie.. Ciągle mi powtarza ze mnie kocha, że jestem dla niej wszystkim co ma. Ja mam miekkie serce i nie umiem tak łatwo sie odizolować od niej.. Powiedzcie mi co mam zrobic? Czy żyć dalej w tej nadziei ze skończyć z tym? Oczekuje szczerych odpowiedzi bo jeśli mam to zakonczyc to stracilem pół roku na głupie bajeczki...

Gość gość
poznaliscie sie w internecie?

Gość gościara
nie kocha Cię. albo ma kogoś innego oprócz Ciebie. albo... nie ma odwagi napisać Ci, że niczego do Ciebie nie czuje. albo zwyczajnie wmawiasz sobie coś czego nie ma i słyszysz to co chcesz usłyszeć. takich kilka albo ;)