Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lajkniecie stronę na fb?Pliss

Polecane posty

Gość gość

wpiszcie "Zwierzęta są moim życiem." (nie mogę wkleić linka bo uznają to za spam) i lajknijcie pliss będę bardzo wdzięczna

Gość gość
02.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość podejrzewam pewna dziewczyne o cos, ja rowniez jestme kobieta. chodzi o pewnego faceta, nie wazne, rzecz w tym ze ona zycie upublicznia na facebooku, wrzuca setki zdjec i widzac je mailabym odpowiedz na wiele spraw, co zrobic zeby przyjela zaproszenie do grona znajomych, jakie macie pomysly, od kogo przyjelibyscie zapproszenie??? kiedys jednej lasce wyslalam fan club zwierzat, przyjela ale byla glupia, ta wydaje sie sprytniejsza...zalozylam konto ze ''pomagajmy zwierzetom'' haha do innej wyslalam zapke z wymyslonego konta ze nieby nazywam sie tak smao jak ona i dalam na profilowe zdjecie jakiejs starej babki, zeby pomyslala ze jakas ciotka z ameryki ja zaprasza ktorej ona nie zna smiech.gif ta byla cwansza i odrzucila zaproszenie...jakie konto zlaozyc zeby laska o ktorej pisalam powyzej pryzjela zaproszenie? jest mloda, ma bloga modowego w sieci, mieszka w hiszpanii, tyle o niej wiem

Gość gość
Nie lajkujcie tej świrce stalkerce