Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananannanana

Syndi 35 Pomocy !

Polecane posty

Gość nananannanana

Co sądzicie o tych tabletkach, jak na was działały? Przytyłyście, i jak z cerą czy faktycznie się poprawiła ? czy na rozszerzone pory i zaskórniki też działają ? Lekarz mi przepisał ale nie wiem czy brac czy nie. Trochę boję się skutków ubocznych

Gość nananannanana
mam nadzieje że mi coś doradzicie

Miałam przez 3 miesiące. Przytyłam 4kg. Cera się poprawia, ale to jak po wszystkich. Cera staje się ładniejsza, nie wyskakuje nic nowego, no może czasami jakiś mały, ale sporadycznie. Jednak na każdego tabletki działają inaczej. Ja przytyłam, Ty nie musisz. To loteria. Ja nie tyłam jedynie po Diane-35, najgorszy syf podobno, ale dla mnie były rewelacyjne. Teraz nikt mi tego nie wypiszę i teraz tyję sobie na krążkach. Jupi.

Gość nananannanana
ale jak jest z zaskornikami i rozszerzonymi porami ? ja nie mam raczej tradziku jak juz to czasem jakis mamy syfek tylko mam wlasnie pory rozszerzone i troche zaskurnikow na nosie i brodzie

Gość gość
03.02.14 tryczka Miałam przez 3 miesiące. Przytyłam 4kg. Cera się poprawia, ale to jak po wszystkich. Cera staje się ładniejsza, nie wyskakuje nic nowego, no może czasami jakiś mały, ale sporadycznie. Jednak na każdego tabletki działają inaczej. Ja przytyłam, Ty nie musisz. To loteria. Ja nie tyłam jedynie po Diane-35, najgorszy syf podobno, ale dla mnie były rewelacyjne. Teraz nikt mi tego nie wypiszę i teraz tyję sobie na krążkach. Jupi. xxxx Przecież Sindi-35 to jest to samo co Diane-35 więc jak mogłaś po jednych tyć a po drugich nie?? :D

Heh... Nie, nie jest to to samo. Syndi jest jakby "ulepszoną" Diane. Jednak nie dla mnie.

Gość gość
Ale masz problemy hormonalne, ze chcesz brać to świństwo? Ja brałam- nie przytyłam, na cerę mi pomogło- ale na zmiany trądzikowe. Zmniejszyło mi się też krępujące owłosienie. Brałam to tylko dlatego, ze miałam poważne problemy hormonalne. Bez poważnych wskazań nie brałabym tego