Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanisia

mąż czy kochanek ?

Polecane posty

Gość vanisia

Witam.Mam dwojke dzieci, meza ktory jest po przejsciach ,od ponad dwoch lat nie ma czasu ani dla mnie ani dla dziec***** 8godz pracy przesiedzial kolejne tyle w barze z kolegami , prosilam ostrzegałam chcialam ratowac swoje małżenstwo ale na prożno.Po ponad roku samotnosci, zajmowaniem sie domem, problemami i dziecmi, chcialam bliskosc***oznalam fajnego faceta mlodszego, zakochalam sie , spedzal z dziecmi i ze mna duzo czasu hezdzil po klinikach gdy maluszek zachorował, pomagał, wspierał.w domu stresujaco , czasem nie dawałam rady maż alkocholik z ktorym nie spie choc czasem probował siła po pijaku , z kochankiem -zazdrosny o wszystkich facetow ze pisze itd wymysły jego doprowadziły ze padały ostre słowa mimo to przebaczalismy sobie i znow bylo dobrze.Dzis nie wiem czego chce boje sie problemow w domu z meżem , kocgam kochanka jestem mu wdzieczna za wszystko co robil dla mnie dla dzieci ale mlodszy 6 lat cale zycie przed nim nie wiem czy powinnam brnąc w to dalej n, Jego zazdrosc , przykre słowa i moje słowa wypowiedziane w nerwach wszystko niszcza On mysli o zamieszkaniu razem ja sie boje ze bedzie jak z męzem, to wszystko mnie niszczy i dobija.Nie potrafie zaczac zycia z kims innym od nowa, boje sie i nie wiem co robic.

Gość gość
chyba maz i kochanek!

Gość vanisia
chcialam wiedziec co powinnam zrobic z nimi ? jak unormowac swoje zycie

Gość gość
obcy zawsze fajny jak sie juz oswoi fajny nie bedzie"D poza tym czekasz az ktos obcy rozwiaze za ciebie twoj problem powie co masz zrobic i ty to zrobisz? ludzie!!!:D:D:D:D:

Gość Ferro
Twój Maz wie ze spotykasz sie z tym Mezczyzna pozwole zapytac

Gość Ferro
Twój Maz wie ze spotykasz sie z tym Mezczyzna pozwole zapytac

I Ty szukasz na forum odpowiedzi na swój problem? To ani mąz ani kochanek moim zdaniem.

Gość gość
zdecydowanie kochanek !! mąż alkoholik to masakra, dla Ciebie i dzieci, kochanek sie Wami opiekuje i Was kocha, więc koncz małżeństwo zanim maz rzuc**prace zrobi długi i bedziesz to spłacała za niego

Gość gość
od meza by sie wyprowadzic -nie mam dokąd moi rodzice zmarli 7 lat temu jestem sama z wszystkim , czy mąż wie ? tak podejzewa ze cos mnie z nim łaczy bo znaja sie wie ze kochanek ze mna wszedzie jezdzi , nawet po niego przyjechal chcial zabrac go do dziecka do kliniki ale uznal ze nie chce mu sie :(

Gość vanisia
zrobi dlugi juz nam zrobił , maż jest starszy 17lat odemnie teraz idzie na emeryturę

Gość Ferro
Mam wrazenie ze krzywdzisz Swojego Meza bo podstawa kazdego zwiazku gdzie jest miłosc powinna byc wiernosc połaczona z szacunkiem

Gość vanisia
ja go krzywdze ? ale orzynajmnuej czuje sie szczesliwa a moje dzieci tez , ze ktos obcy zabiera je na spacery ..pizze..plac zabaw..rolki itd Myslisz ze ja go krzywdze ? co mam zabierac dzieci do baru zachlac sie i siedziec z nim i z dziecmi w varze ? wtedy bym go nie krzywdziła? masakra

Gość Ferro
Pomysł jak On sie czuje jako Mezczyzna ,którego Kobieta zdradza moze Jego picie wynika z tego ze jest nieakceptowany

Gość vanisia
On pil rok czasu chodzilam za nim szukalam go rok czasu znosilam dzienne awantury po roku dopiero zdecydowalam sie na zwiazek z innym !

Gość Ferro
Pomysł jak On sie czuje jako Mezczyzna ,którego Kobieta zdradza moze Jego picie wynika z tego ze jest nieakceptowany

Gość Ferro
Czemu nie powiedziałąs Mezowi ze sie zwiazałas z innym Mezczyzną

Gość vanisia
dlatego ze przychodzi do domu o ok 3 w nocy a konczy prace o 17 , czasem przychodzi 4 razy w tyg do domu , nigdy nie jest trzeźwy,i dlatego ze aie boje

Gość Ferro
Powiedziałas Jemu ze chcesz sie z Nim rozstać zeby Dzieci nie wychowywały sie w domu gdzie widza ze Tata jest pijany

Gość Ferro
Powiedziałas Jemu ze chcesz sie z Nim rozstać zeby Dzieci nie wychowywały sie w domu gdzie widza ze Tata jest pijany

Gość co za desperatka
rozstan sie z alkoholikiem - zwiazek z osoba uzalezniona to pieklo i tylko moze Ciebie i dzieci ciagnac w dol, pewnie juz macie symptomy wspoluzaleznienia/dda.

Gość co za desperatka
Ferro, ile Ty masz lat? Masz pojecie o alkoholikach, toksycznych zwiazkach, czy jestes jakims ultrasem, ze nalezy sie dac zasztyletowac, ale dalej trwac w bagnie?

Gość Ferro
Wyobraz Sobie miła Kobieto ze mam pojęcie

Gość co za desperatka
Jestes alkoholikiem?

Gość gość
pije tylko w na weekendzie tak nie

Gość Ferro
Tak

Gość gość
:/

Gość gość
Odejdz od meza,jak jestes pewna naakochaaka,sprawdz kochaaka czy bedzie z toba czy robi cos w tym kierunku,alkoholik w domu to tragedia dla dzieci i ciebie