Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niska dziewczyna wysoki chlopak

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie? Dziewczyna 151, chłopak 187. Bardzo dziwnie to wygląda? Wiem, że to się nie liczy, ale mnie ciekawi mnie spojrzenie osób trzecich :)

Gość gość
Jak dziewczyna jest niższa to jeszcze nie razi, ale jak by było odwrotnie to kiepska sprawa

Gość gość
ja jak widze takich ludzi to mi sie milo robi, ze ich polaczylo uczucie i na nic wiecej nie zwracaja uwagi :)

Gość gość
Jednak ta różnica nie jest wcale taka mała :) Widać wzrok niektórych..:)

Gość gość
Wazne co ich laczy a nie jak się prezentują. Jeśli sa szczęśliwi to czemu maja się przejmować. znam pare - ona dluga tyczka , on maly 'grubasek' wzrost około 150. a jednak sa ze sobą już kilkanaście lat

Gość gość
Mój wzrost-181cm. Gdy miałem 22lata poznałem filigranową blondynkę wzrostu ok. 155cm.Była drobna, ładna i odważna gdyż wysyłała jednoznaczne sygnały że się jej podobałem. Szkopuł w tym, że ona miała 15at i miała taki dziecinny charakter. Gdy byliśmy na zabawie fantastycznie mi się z nią tańczyło. Miałem porównanie gdyż tańczyłem też z innymi, wyższymi dziewczynami. Z wysokimi tyczkami źle mi się tańczyło więc większą część czasu spędziłem na parkiecie z tą małą. Dziewczyna była jak marzenie. Gdyby była trochę starsza i poważniejsza zostali byśmy parą. Chciałem poczekać z rok, dwa na rozwój sytuacji. Rok później spotkałem ją gdy szła za rączkę z dzieciakiem w jej wieku. Wkrótce poznałem dobrą i atrakcyjną dziewczynę, która została moją żoną. A z tą małą i tak by mi nie wyszło.Dowiedziałem się że ona marzyła o emigracji do Anglii. Gdybyśmy byli razem ja nie zgodził bym się na wyjazd z Polski. To nie wchodziło w rachubę. Zerwali byśmy z sobą. Ta mała zaintrygowała mnie też pod innym względem. Otóż byłem ciekawy jak to jest przy uprawianiu seksu z tak niską i drobną partnerką. Moim zdaniem to musi być fantastyczne uczucie. Nigdy tego nie zaznałem gdyż jeżeli miałem do czynienia z dziewczynami to były to dziewczyny średniego wzrostu. Nigdy nie miałem też sytuacji intymnej z wysoką dziewczyną-powyżej 170 cm ale to dlatego, że takie mnie nie pociągały.