Gość mememe memme Napisano Luty 4, 2014 Paula, wiec wynik testu jest w 99% pewny, zrob jeszcze jeden na wszelki i biegiem do ginekologa, bo tak krotkie cykle faktycznie moga swiadczyc o jakis problemach z hormonami. Zycze szczescia i powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Dzięki Dziewczyny! Spokojna jestem, bo gdyby w ten sposób zachodziło się w ciążę (tak łatwo) to co druga nastolatka byłaby w ciąży, a na świecie byłoby 3 razy więcej ludzi xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Paula- zrób test jeszcze raz, a się uspokoisz pewnie ;) Ja teraz czekam na dni płodne, jak będę nie wcześniej niż za 3-4 dni to będę spokojna w 100%. Na razie mam jeszcze leciuteńkie krwawienie, dni płodnych nie mam, a sytuacja cała zdarzyła się w niedzielę. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulaaa1990 Napisano Luty 4, 2014 Dzięki serdecznie laski za pomoc! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 Champi mój chłopak ? tyle samo latek co ja ;) Paula test powinien być zrobiony nie wcześniej niż 14 dni po stosunku z tego co czytałam, czyli jeśli zrobiłaś później niż w dniu spodziewanej miesiączki, to test i tak by sie nie pomylił, bo ten hormon co chwile wzrasta (czytałam w necie). Ja robiłam w 5 i 6 tygodniu po stosunku - oba negatywne. I nie wiem czy mam sie nadal martwic ;/ mememe meme no to super że dostałaś okres ;) ja niestety raczej nie mam na co liczyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 kar1 - na pewno nie jesteś w ciąży!!! No coś Ty. Ja zaczęłam na nowo się martwić... 5 dzień cyklu, cykle 30 dniowe, nie doszedł we mnie. Prawdopodobieństwo równe 0? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Tak, ten gość wyżej to ja. Znów zapomniałam się zalogować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Hej kobietki :) ja się zastanawiam nad metodą kalendarzykową, czy stosuję ją któraś z Was ? chciałabym się kochać przed okresem bez prezerwatywy, tylko z globulkami, ale boję się zajścia w ciążę. mimo, że wiem kiedy mam płodne a kiedy nie. po obserwacji. ale moja obserwacja polega tylko na kontrolowaniu wydzieliny i czasami mnie jajnik boli. wtedy wiem, że jest to środek dni płodnych. ale mimo to dalej się boję bez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Mała - myślę, że jednak powinnaś stosować też prezerwatywę, tak dla bezpieczeństwa. A co myślisz o mojej sytuacji? Wyżej napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Champi, nie masz się czego obawiać! :) nie powinnaś zajść w ciążę, tym bardziej, że to był 5 dzień cyklu. a cykle masz 30dniowe. spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Czyli nie ma żadnych szans praktycznie? Nie doszedł we mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 kurcze no oby :) Champi mi się zdaje że nie jesteś na prawde, również dziękuję za pocieszenie :* :)) Małaaa, odradzam taką metodę, w każdej chwili może Ci się owulacja przesunąć o 1, 2 dni, używaj środków antykoncepcyjnych. to moje zdanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Mi się wydaje, że nie :) a dlaczego się nie zabezpieczacie ? chwile uniesienie czy nie chcecie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 Małaa u mnie był petting, nie jestem gotowa jeszcze na pełny stosunek :) Ale się tyle naczytałam, ze poprzez petting można zajść w ciąże, że pewnie zrezygnuje z wszystkiego heh :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 kar1, nawet jak się przesunie to jestem w stanie zaobserwować kiedy jest :) np w tym cyklu dosyć późno miałam dni płodne, bo ponad tydzień po okresie, a zwykle jest to kwestia 2-4 dni ;) więc ja nie liczę, tylko obserwuję. i mniej więcej po dniach płodnych stwierdzam po ilu dniach dostanę okres, bo najczęściej dostaję po 26-28 dniach. ale w tym cyklu mogę go dostać nawet po 31 dniach ze względu na to, że płodne miałam późno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 To był seks analny... I on raz czy dwa niechcący wszedł na 1 cm góra... Chwilowe uniesienie i przyznam bez bicia: pod wpływem alkoholu :(. Oczywiście od razu powiedziałam mu i od razu wyjął :) . Zawsze są prezerwatywy ale teraz póki nie będzie tabletek to nie ma seksu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 ahaaaa ok :) nie czytałam wszystkich postów, bo za dużo ich, a czeka mnie jeszcze nauka na sesję :) powiem Ci, że ja jak zaczynałam te pieszczoty, to też się okropnie bałam i panikowałam, także Cię rozumiem :) a ile masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Czyli u mnie szanse są zerowe? W 1-szych postach opisana jest dokładnie moja sytuacja. Błagam odpowiedzcie, błagam... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Dopóki nie będzie tabletek to nie ma seksu ? ;D;D a prezerwatywy ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Też wolę nie ryzykować. Dopóki tabletek nie będzie wolę petting i już :) Odpowiedzcie czy u mnie szanse to 0 %? ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Tak Champi, uważam, że szanse u Ciebie są zerowe. Nie masz się czym stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Po ile macie lat kobietki ? :) będzie się lepiej rozmawiało, wiedząc takie podstawowe rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 17, w lipcu skończę 18 ;). Ok, też sądzę, że jakby tak łatwo zachodziło się w ciążę to co 2 nastolatka byłaby w ciąży, a na świecie byłoby dwa razy tyle ludzi xD :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 Małaa , jestem młodsza od Ciebie, stwierdziłam po tym, że tu już mam sesje wiec studiujesz :) 17 lat mam :) ajj to był 1 raz taki i od tamtego czasu mam uraz do takich pieszczot :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 4, 2014 znaczy się masz * :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Hehe, dobre spostrzeżenie :) ja mam 21 lat :) kar1, a wiesz kiedy masz dni niepłodne ? może dzięki temu byś się tak nie stresowała, wiedząc, że w te dni nie możesz zajść w ciążę. z resztą uwierz, że przez petting baaardzo ciężko jest zajść. o ile w ogóle można. bo nawet przy pełnym stosunku czasami są problemy, z tego względu, że np "wystrzał", że tak to nazwę ma za małe ciśnienie i plemniki same dotrzeć przy małym ciśnieniu nie potrafią do szyjki macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Według mnie potrzeba pełnego stosunku, aby coś z tego było. W innym przypadku na świecie byłoby 10 razy tyle ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Dokładnie :) więc nie przejmujcie się tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 4, 2014 Już mi przeszło. A jak Wasi faceci reagują na Wasze ,,odpały"? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małaaa_21 Napisano Luty 4, 2014 Mi już te odpały przeszły :) ale kiedyś miałam identycznie jak Wy. po każdym pettingu byłam zestresowana. i podobnie było jak zaczynaliśmy współżycie :) teraz jest już ok. nie przejmuję się niczym :) bo zawsze się zabezpieczamy i uważamy. dlatego nie widzę powodów do obaw. i Wam też to z czasem minie :) ale pewnie dopiero jak ukończycie szkołę, bo wpadka w takim wieku jest przerażająca. dlatego ja zaczęłam współżycie trzy miesiące przed 20stką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach