Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiel

Mam nostalgie i apatie

Polecane posty

Gość Fiel

Witam dzisiej jest mi zle miłość mojego rzycia z która znam sie dwa lata nie odzywa sie do mnie od roku. Moze to dziwne ale nigdy sie nie widzieliśmy a kochamy sie jak dzikie węże, albo jak orangutany banany, albo jak rower pedały, bąć jak pies suke. Ty wiesz łajdaku ze apeluje do ciebie!

Zużylam wszystkie chusteczki tak leżę i kwicze od wieczora, a ty łajdaku nawiązuje sie w najlepsze z jakimiś ladacznicami, co pewnie marne sa jak dupa mojego szefa zakrosciala w białych pryszczach, trądzik rozowaty, swierzb, grzyb i inne warzywa.

Nie jestem juz sprzedawco we sklepie odzieżowym, teraz robię karierę na kasie w spozywcAku, niedługo czeka mnie awans na kierownika działu mięsnego a ciebie nie ma. Nie wiesz co tracisz bydlaku!

Co pewnie jakaś łania obrabia c***ento teraz! Wolisz jo od naszej planktonicznej miłości? A co z Twoimi obietnicami?

Gdzie masz jaja? Odgryzla Ci je ta twoja sucza nie myta co nawet matury nie ma?

Gość gość
planktoniczna :D

Tak planktoniczna, bo myśmy się nie widzieli nigdy. Wiem, że tu jesteś romeu, wiem o tym, podczytujesz mnie czasem i mojo poezie. Odezwij się błagam bo ju7żmmam dość życia w tej wiecznej nostalgii.

Obywatele! Badzmy sobie opoko I nostalgio, wspierajmy sie jak Kuba Boga I na od wrut. Nie klucmy sie, nie muwmy sobie przykrych sluw. Dzisiej jest dzien jednostki, wypadaloby, abysmy wszyscy zlapali sie za rece I wspulnie zaspiewali chymn polskiej spolecznosci, oturz niekturzy zadawajo sobie pytanie, kim jestem, czemu kolor mojej skury jest bialy, ewentualnie bronzowy, czemu mam na imie Chonorata, a nie Ludwika? Dlaczego mam pienc palcuw a nie dziesienc. Mozna by tutej wymieniac, jednak nie taki nasz cel w rzyciu, musimy sobie obradz jedno scierzkie po kturej bendziemy kroczyc, a ta zaprowadzi nas do wlasciwego celu, jakim jest apatia. To dla ciebie rómaku abyś wiedział że jesteś w mojim sercu na wieki.

Gość gość
JA TEZ