Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkaaaa21

NIe wiem jak kupić bilet na PKP. :( Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
prowo, ale się pośmiałam hahaha

Gość Felixtus
totalna debilka, do Zambrowa chce jechać przez Kraków , litości !

Powinny być specjalne, darmowe taksówki dla takich zagubionych studentek jak ja bo z tymi idiotkami z informacji kolejowej nie można się dogadać. Kogo oni tam zatrudniają, jakieś baby bez matury chyba.

Toksyczna kobita. Dziękuję w końcu coś konkretnego. Nie ma pociągu po siódmej? :( Może wybiorę ten po ósmej. Nie wiem, co znaczy to (IC) i (TLK) sie zapytuje Dziękuję. To nie jest żadna prowokacja. Ja jestem niezorientowana. Mam coś zielonego. To chyba ta legitymacja. Wpis z 22:09 nie jest mój. Ktoś mnie wrabia

Gość gość
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Tralalala robie kropki sama

Nie podszywać się pode mnie! Felixtus, ty to jednak jesteś głąb. Pewnie skończyłeś zawodówkę tylko stąd masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, oraz zazdrościsz mi studiów! Nigdzie nie pisałam, że chcę jechać do Zambrowa przez Kraków, tylko że pochodzę z Zambrowa i przyjechałam studiować do Warszawy dlatego stąd chcę jechać do Krakowa deklu.

Gość gość
IC - Ino Ciągnij TLK - Tylko Lizanie Kału

Wszyscy ci zazdrościmy mądrości, urody, bogactwa i wykształcenia - idiotko z Zambrowa.

Gość gość
PROWOKACJA nie dyskutujcie z nią wczoraj ktoś pisał że nie wie jak kupić żel durex, dzisiaj pisała że nie wie jak go otworzyć To ta sama osoba

Gość gość
tylko weź legitymację studencką, podbitą tzn. aktualną

Gość Felixtus
w pewnej bardzo zamożnej i inteligentnej rodzinie przyszła na świat blondyneczkaaaaa więc cała rodzina popędziła do szpitala na porodówkę aby powitać na świecie , więc rozglądają się po korytarzach szpitala i szukają, gdzie tu jest blondyneczkaaaaa na drzwiach są napisy i na tej sali są GENIUSZE, więc pytają, czy tu jest blondyneczkaaaaa ? nie ma, więc szukają nadal i zatrzymali się przy sali z napisem IQ 150 ale też nie było tam dziecka, obszukali sale pozostałe i w salach o nazwach GŁUPOLE, DEBILE , LESBIJKI , nigdzie nie było dziecka blondyneczkaaaaa aż w końcu na końcu korytarza za kiblem był mały kamerlik, na drzwiach była zawieszona tabliczka, tu jest 'blondyneczkaaaaa21'

Gość gość
To kup na PKS-a :-)

Gość gość
IC - iście cwałuje TLK - ten ledwo klekocze

Nie chcę jechać PKSem, bo nie wiem gdzie jest dworzec autobusowy w tej Warszawie. Poza tym autobusami jeździłam od dziecka, a chcę przeżyć coś niezwykłego.

O jeja ,nie stresuj się tymi oznaczeniami .Poporstu na wybraną przez siebie godzine tak jak jest w rozkładzie kup bilet na wyznaczona godzinę o której chcesz jechać. Skopiowalm ci bezprzesiadkowe polaczenia Nie ma kilku pociagow o tej samej godzinie wiec nie denerwuj się tym

Gość gość
coś niezwykłego? to może anal z koniem ?

Gość gość
PKS - polska kolej szerokotorowa. Ale to trzeba jechać przez Kijów.

Gość Felixtus
gdy 'blondyneczkaaaa21' przyszła na ten świat to przez dwa tygodnie rodzina ją kijem przewracała z boku na bok aby sprawdzić co to jest ?

Gość gościniec
Ale wiesz gdzie kasy są na centralnym?

To jest moje największe marzenie, na 2 miejscu zaraz za stratą dziewictwa. Nie mogę się doczekać spełnienia obu - może się uda podczas podróży PKP?

Gość gościniec
Jaja by były jakby z biletem TLK weszła do pociągu IC. ;-D

Gość gość
NIE UDAWAJ GŁUPIEJ Twój nick to przemyślany element tej PROWOKACJI

Akurat gdzie są kasy na wiem. Wracając ostatnio z imprezy na pętlę autobusową na centralnym uciekł mi nocny. Poszłam więc ogrzać się w dworcowej poczekalni. Widziałam kasy. Był tam też niestety straszny smród i jacyś czarni faceci wyrzucali bezdomnych.