Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybica ratunku niewiem co sie zemna dzieje ten grzyb zainfekowal caly organizm

Polecane posty

Gość gość

Witam mam bialy nalot na jezyku za migdalkami, ciagle kaszle odpluwam plwocine mam poszerzona szyje i ciagle jestem przeziebiona mam wiecznie katar. Na dodatek pojawily sie brazowe plamienia z pochwy i bol po stosunku. Najlepsze jest to ze niestac mnie na leki ! Na lekarza by dojechac i tak siedze w domu i mecze sie z tym kombinuje pelno dlugow mialam nystatyne niepomogla mialam flunazole tez nic aftin i dezaftan. Nic! Na wiecej mnie niestac bo i tak za pozyczona kase kupilam. Na jezyku oprncz nalotu mam pod jezykiem mam czerwona grudke i afty biale krostki. Na dodatek mam mieszkanie socjalne zagrzybiale i siedze w tej wilgoci. Do pieniedzy daleko... zdechne to mi pozostalo biedni bez pieniedzy musza umrzec bez kasy zdychasz, bez kasy niejesz

Gość gość
Owca ?

Gość gość
Sam jestes OWCA baranie

Gość gość
Proponuje zalać się w trupa i położyć na przystanku. Gwarantuje, że zostaniesz wyleczona za darmo. :classic_cool:

Gość gość
Ta jasne, ale bez kitu dostane zasilek z mopsu 645zl i bd pic

Gość gość
Tak i wsadzisz sobie je do o***tu tepa idiotko dupodajko

Gość gość
zrezygnuj z mleka, cukru i pszenicy

Gość gość
może płucz wodą utlenioną?

Gość gość
A moze to hiv?

Gość gość
gość22:31 ma rację. Znam babkę co miała problemy z woreczkiem żółciowym i termin operacji za rok dopiero, a miała bolesne ataki kamicy, ale nie było ją stać na badania i leczenie (wiadomo, że do specjalisty są kolejki). W dzień specjalnie zasymulowała na ulicy zasłabnięcie. Ktoś od razu wezwał karetkę. Na miejscu zrobili badania od ręki rtg i usg i okazało się że kamica wymaga natychmiastowej operacji, bo zrobił jej się dodatkowo wodniak na pęcherzyku żółciowym, o którym nawet ona nie wiedziała, no bo skąd skoro nie miała pieniędzy na badania diagnostyczne i czekała w kolejce do specjalisty z terminem za pół roku, a lekarz rodzinny rozkładał ręce. Dobrze, że zasymulowała to zasłabnięcie, bo to jej życie uratowało!!! Z wodniaka robi się ropień który jest bezpośrednim zagrożeniem życia.

Gość gość
Fajny krzysiek jak chcesz mi pomuc

Gość gość
jasne taka biedna jesteś a na internet masz i na urządzenie(komp/wypasiona komóra)z którego korzystasz:o

Gość gość
no i co że ma na internet ćwoku,internet w dzisiejszych czasach jak tlen

Gość gość
up