Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i jestem brzydalem

Polecane posty

Gość gość

Może nie prawiczkiem, bo miałem kobiety (tzw. pasztety), ostatnio sobie myślę że żadnej nie kochałem, bo jak można pokochać kogoś kto mi fizycznie nie odpowiada a te związki to porażka, chyba tylko z ciekawości w nich byłem żeby zobaczyć jak to jest z kobietą. Miłość jest zarezerwowana dla przynajmniej przeciętnych (pozbawionych wad) i pięknych ludzi, taka jest prawda :). Ja wiem że nigdy nie będę miał żony bo żadna normalna mnie nie zechce z uwagi na wygląd a żeby się ożenić musiał bym kobietę pokochać, ale jak pokochać brzydką osobę? to chyba jest nie możliwe.

Gość gość
lepiej byc z brzydka niz samemu

Gość gość
Kochac nie musisz, przynajmniej sobie kogos weź żeby na starość sam nie zostać. bo rodzice umra prędzej czy później a ty zdziwaczejesz jak roztocki :d

Gość gość
Pedaly takk maja:-) minie z wiekiem zakochasz sie jeszcze w facecie:-)

Gość jak ktos nie chce brzydkiej
to znaczy, ze jest gejem?

Gość bardzo brzydki z małym
Ale przecież wiadomym jest od dawna, nauka to potwierdziła, że miłość jest zarezerwowana przede wszystkim dla atrakcyjnych, czasem przeciętnych, ale to bardzo rzadko. Brzydcy wiążą się z sobą głównie z powodów ekonomicznych, rzadziej z przyczyn społecznych (potrzeba towarzystwa, strach o zostanie samemu na starość). Miłość to reakcje chemiczne, hormony i instynkt. Ja też kiedyś, jak byłem młody, mogłem związać się z brzydkimi kobietami, miałem okazję nawet na seks, ale pasowałem, bo to było bez sensu. Jak nam partner fizycznie nie odpowiada, to nic z tego wyjść nie może. Atrakcyjni jak się ze sobą wiążą to i wspólnie się starzeją, to proces powolny, to nawet jak uroda przeminie, związani są silną więzią. A u brzydkich o jakiej więzi możemy mówić, skoro od początku odczuwali do siebie fizyczną niechęć? Jedyną alternatywą, dostępną głównie nieurodziwym facetom, jest zarobienie wielkich pieniędzy i znalezienie sobie kogoś kto zechce z nami być, kogo pokochamy, kto będzie nam podobał się fizycznie, ale wiadomym będzie, dlaczego ten ktoś z nami jest. Atrakcyjność fizyczna to najcenniejszy dar jaki możemy otrzymać w życiu. Ja mam małego penisa (a to jedno z kryteriów atrakcyjności). Ktoś ma dużego. I teraz cokolwiek bym w życiu nie zrobił, mógłbym zostać miliarderem, setki milionów przeznaczać na cele charytatywne, mieć 5 doktoratów, otrzymać nagrodę nobla, być pierwszym człowiekiem na marsie itd. ale i tak ten z dużym penisem, ten atrakcyjny, który zostanie zwykłym człowiekiem klasy średniej, będzie ode mnie 1000000 razy lepszy dla każdej kobiety tego świata, bo jego będzie pożądać, a mnie nigdy.

Gość spaślak_
do listy swoich nieszczesc dopisz ze jestes nudny. laczymy sie z toba w bolu albo bulu w zaleznosci od opcji politycznej :D

Gość nie powiedzialbym ze nudny
po prostu konkretny

Gość spaślak_
co jest konkretnego w uzalaniu sie i obwinianiu o wszystkie swoje nieporadnosci wygladu ?

Gość gość
to ilu tam was jest tych tlusciochow?

Gość mnietuniema
mnie

no tak, zapomniałem, że każdy nieatrakcyjny mężczyzna z założenia jest nudny :o jest też głupi, śmierdzi, ma psychopatyczne skłonności, niski iloraz inteligencji, g******e zainteresowania, jest biedny, nie ma ambicji, ma paczone poglądy i na pewno podniecają go małe dzieci wystarczy być brzydkim i reszta jest nieważna, bo każdy widzi w tobie potwora bez względu na to czy rzeczywiście nim jesteś 🖐️

Gość spaślak_
nie kazdy tylko ci uzalajacy sie na forum nad swoim wygladem liczacy skrycie ze jakas matka teresa sie nad nimi zlituje.

Gość gość
:D matka teresa nie miala litosci tlusciochu:P nie wiesz co z kasa robila:D?

stwierdzenie faktu nazywasz użalaniem się nad sobą? jeżeli napisze że ziemia jest elipsoidą obrotową to co? Też jestem jakimś chorym świrem bo mówię jak jest? I też liczę że ktoś mnie zbawi i jakiś litościwy pajac powie mi że to nie prawda, bo "ziemia ma kształt pośladka" ? :o

Gość spaślak_
nie wiem co ? i masz juz nick to go uzywaj do cholery :P

Gość spaślak_
jeżeli napisze że ziemia jest elipsoidą obrotową to co?>>to tez bedziesz klamal bo klamcy maja to do siebie ze czesto klamia :D ziemia to geoida bo np. mozesz na nartach jezdzic w tatrach po elipsoidzie obrotowej nie pojezdzisz, przyjmuje sie tak tylko na potrzeby obliczen bo latwo calke policzyc z elipsoidy obrotowej.

Gość gość
a ty odpowiedz ilu was tam jest skoro piszesz w liczbie mnogiej:D

Gość spaślak_
gdzie pisze w liczbie mnogiej ? zapomnialas jaki masz nick :D ?

Gość gość
"spaślak_ gdzie pisze w liczbie mnogiej ? zapomnialas jaki masz nick smiech.gif ? " nick byl gowniany, bo juz zarejestrowany:P " [zgłoś do usunięcia] spaślak_ do listy swoich nieszczesc dopisz ze jestes nudny. laczymy sie z toba w bolu albo bulu w zaleznosci od opcji politycznej smiech.gif " Tu piszesz w liczbie mnogiej sklerozo:P

uogólnienie nie jest kłamstwem, równie dobrze możemy całkowicie fizykę klasyczną odrzucić, operować koncepcjami ogólnej teorii względności i bryły opisywać precyzyjnie przy pomocy geometrii różniczkowej, nie będzie tam miejsca ani na twoje geoidy, ani na moje elipsoidy obrotowe, bo będą one modelami zbyt ogólnymi.

Gość gość
lepsza juz fizyka kwantowa:D a grubas wszedzie weszy klamstwo wiec luz:D

Gość spaślak_
jak to zarejestrowany ktos ci zajal ? no nich bedzie ze pisze w liczbie mnogiej w sumie to jest nas tu dwoch a raczej dwoje bo ta druga wlasnie za siersc przynioslem z balkonu bo przeszla przez barierke i spacerowala po gzymsie :O zaraz wpieprz dostanie obrazi sie, pojdzie i bede pisal w liczbie pojedynczej :D

Gość spaślak_
no jeden ma 31 lat i jest brzydki a drugiego wszyscy oklamuja ludzie maja rozne ulomnosci :D w sumie to po czesci twoja wina ze mi sie wech wyostrzyl :D

Gość gość
wpieprz to ty za cos takiego powinienes dostac:P co za cham:O

Gość gość
btw, te lapy ma juz wyleczone?

Gość spaślak_
niestety nie, ale obecne leczenie daje jakies perspektywy bo biega jak nienormalna, wczesniej potrafil 23h na dobe siedziec i sie nie ruszac. za to ma kolejna chorobe, ktora wyszla przypadkiem.

kogo niby wszyscy okłamują? ktoś tu czytać nie potrafi

Gość spaślak_
raczje ty nie potrafisz myslec :P ale jak pisalem sa rozne ulomnosci wiec sie nie przejmuj, zawsze moze byc gorzej bo naiwnosc jest gorsza od analfabetyzmu.

Gość gość
to on czy ona, bo piszesz pokretnie:P jak mozna nie leczyc kota:O?