Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i jestem brzydalem

Polecane posty

Gość gość
mam 32 lata i jestem brzydka kobieta, ale gusta sa b. rozne, niektorym sie podobam z wygladu.moze sprobuj wyjechac za granice do pracy na stale, niektorym wystarczy oryginalny slowianski outlook, brzmi to jak kpina, ale mowie powaznie, ludzie sie roznia w poszczegolnych krajach i "cos obcego" wzbudza zainteresowanie

Gość gość
Potwierdzam to co napisała kobieta wyżej. Ja jestem nieatrakcyjny, powiedziałbym że brzydki jak noc, firma wysłała mnie do hiszpanii na pół roku, tam się mi wydawało że sami przystojniacy i ja najbrzydszy z nich, co się okazało? Że miałem romas z bardzo ładną hiszpanką pracującą w moim zespole :)

Gość autor tematu 31
"2014-02-04 09:41:51 [zgłoś do usunięcia] gość każdy ma yo na co zasługuje autorze, trzeba było brać to co się nawinęło, a z tego co piszesz nawet paszteciary nie chciały dać się w******* czyli nawet na taką nie zasługujesz" i mam to w d***e jak żadna normalna nie chce ze mną być to nie! nie będę się płaszczył przed pustymi babami! brałem co się nawinęło ale ciężko powiedzieć żebym choć trochę był zadowolony..., tylko znajomi i rodzina się ze mnie śmiali z kim się zadaję... masakra, nie mam urody trudno widocznie z jakiegoś powodu muszę być samotny, dobrze że mam pracę i hobby a jak się będę starał i wszystko pójdzie zgodnie z planem to hobby stanie się moją pracą a wtedy czeka mnie podróżowanie po całym globie :)

Gość gość
"i mam to w d***e jak żadna normalna nie chce ze mną być to nie!" znam twoją definicję normalności, sam się na nią nie łapiesz dlatego nie oczekuj cudów

Gość autor tematu 31
gość "i mam to w d***e jak żadna normalna nie chce ze mną być to nie!" znam twoją definicję normalności, sam się na nią nie łapiesz dlatego nie oczekuj cudów Nic o mnie nie wiesz więc mnie nie oceniaj!

Gość gość
coś jednak wiem, napisałeś że jesteś brzydki, z innego postu wynika że wg twojej opinii normalna=ładna, więc analogicznie pasztet (brzydka)=nienormalna, między kobietą pasztetem a facetem brzydalem stawiamy znak równości, czysta matematyka

Gość gość
Ale on próbował być z kimś swojego pokroju i nie wyszło, co tylko pokazuje w jak tragicznej sytuacji postawieni są nieatrakcyjni.

Gość autor tematu 31
Wystarczy mi przeciętna :), albo powiem inaczej taka której się nie będę brzydził!

Gość autor tematu 31
"gość Ale on próbował być z kimś swojego pokroju i nie wyszło, co tylko pokazuje w jak tragicznej sytuacji postawieni są nieatrakcyjni." A to fakt jedna mnie nie kochała (ona nadwaga i brzydka twarz) powiedziała że nikt jej tak dobrze nie traktował ale nie umie mnie pokochać, druga zdradziła, dla trzeciej byłem byle kim...

Gość gość
to zrób coś z sobą żeby podbić swoją atrakcyjność

Gość gość
pewnie nawet nie próbowałeś, wolisz narzekać

Gość autor tematu 31
Wręcz przeciwnie walczę obecnie ze swoimi niedoskonałościami bo mam na to pieniądze ale zajmie to lata :(

Gość gość
O jakich niedoskonałościach mowa? Na czym polega twoja brzydota?

Gość autor tematu 31
"gość O jakich niedoskonałościach mowa? Na czym polega twoja brzydota?" Nie ważne, ale wiem że mogę coś z tym zrobić i to robię! ale już nie dla pustych bab tylko dla siebie! chce się dobrze czuć sam ze sobą :)

Gość autor tematu 31
jestem strasznie tłusty 154 kg przy 169 cm wzrostu ale pracuje nad tym ponadto jestem lyzy jak kolano ale przeszczepie sobie włosy z pleców no i ptak... 3 cm bo fałdy tłuszczu ukrywają resztę

Gość gość
Nie ważne, ale wiem że mogę coś z tym zrobić i to robię! ale już nie dla pustych bab tylko dla siebie! chce się dobrze czuć sam ze sobą usmiech.gif sam jesteś pusty, ty i twoje brzydule które nazywasz pustymi jesteście siebie warci, szkaradny burak sam nie chce kaszalota a każe się kochać takim jaki jest, litości!

Gość autor tematu 31
i o zeby nie dbałem to musiałem wszystkie wyrwać szczenke nosze szczucznom

Gość gość
mam nadzieję że twoje poprawki zajmą długie lata, oby cię żadna "normalna" nie zechciała, widać pan bóg czuwa i wie co robi :)

Gość gość
jaki bóg tępa szmato? boga nie ma

Gość gość
próżne, puste i niejednokrotnie głupie gwiazdy show biznesu mają wszystko bo są atrakcyjne, takich to bóg kocha a brzydkim nakazał żyć jako odpadki :o

Gość gość
jaki bóg tępa szmato? boga nie ma hehehehe masz rację, pan bóg raczej nie miał nic wspólnego z jego urodą :D

Gość gość
powiedź dzieciom chorującym na nowotwory jaki to bóg jest wspaniały skazując ich na cierpienie i niejednokrotnie śmierć 🖐️

Gość gość
a więc doceń to co masz, że jesteś tylko brzydki

Gość autor tematu 31
Cześć podszywy :) A jak mam nazwać kobietę która po 2 miesiącach mówi że nie kocha że ją dobrze traktuje jak nikt wcześniej ale nigdy mnie nie kochała, nie chce się spotykać i ma mnie ogólnie w d***e albo kolejną, zapraszam ją na wakacje na wspólne wyjazdy czy do restauracji a ona ma to w tyłku spotykaliśmy się tylko w weekendy w domu u niej bo nigdzie nie chciała chodzić na koniec okazało się że mnie zdradza i że jestem tylko przyjacielem, to po co ze mną sypiała? bywało że cały dzień żeśmy się pieścili, tyle to dla niej znaczyło co nic... Zakłamane i puste tyle dla was znaczy facet co jest trochę brzydszy macie go w d***e i uważacie że można go oszukiwać! a jak ktoś przystojny to same się pchacie do łóżka nawet jak ma żonę bo i takie przypadki znam!

Gość gość
odnośnie pierwszej, 2 miesiące to nie tak długo, wcale nie trafiłeś najgorzej, znam takie które zwodzą latami całkiem niezłych tzn niebrzydkich facetów, ona postawiła sprawę uczciwie, a tej drugiej sam powinieneś się spytać, skąd mamy wiedzieć dlaczego sypiała jednocześnie z tobą i z paroma innymi?

Gość gość
docenić? lepiej umrzeć jako dziecko niż żyć jako brzydal

Gość gość
powiedziałabym nawet że pani nr1 zachowała się lepiej od ciebie, prawdopodobnie nic do ciebie nie czuła ale dała ci jednak szansę, po tych dwóch miesiącach postawiła sprawę jasno że nie zaskoczyło i skończyła znajomość. Natomiast ty napisałeś że do żadnej z byłych nic nie czułeś, ale jednak byłeś gotów ciągnąć to g***o dalej. Masz żal że po 2 miesiącach cię nie kochała :) śmieszny jesteś :) a i przypominam że ty też ją miałeś w d***e, skoro do żadnej nic nie czułeś, jesteś egoistą i tyle w tym temacie

Gość gość
sprobuj schudnac, jakies wczasy, terapia etc., ogranicz piwsko, to i moze wlosy zaczna rosnac lysych jest pelno na tym swiecie, gorzej jak lysa kobieta a ze jestes niski, chyba nie celujesz w modelki 1,8, sa i ladne czy przecietne kobitki 1,55-1,6 i pokaz osobowosc, bo jezeli wskakujesz do lozka kobiecie ktorej nie kochasz to juz cos nie halo do jasnej cholery, jak jestes otyly to idz sie leczyc, przeciez to choroba

Gość autor tematu 31
gość powiedziałabym nawet że pani nr1 zachowała się lepiej od ciebie, prawdopodobnie nic do ciebie nie czuła ale dała ci jednak szansę, po tych dwóch miesiącach postawiła sprawę jasno że nie zaskoczyło i skończyła znajomość. Natomiast ty napisałeś że do żadnej z byłych nic nie czułeś, ale jednak byłeś gotów ciągnąć to g***o dalej. Masz żal że po 2 miesiącach cię nie kochała usmiech.gif śmieszny jesteś usmiech.gif a i przypominam że ty też ją miałeś w d***e, skoro do żadnej nic nie czułeś, jesteś egoistą i tyle w tym temacie Co do pani co nie chciała z domu wychodzić dlaczego sypiała z innymi? bo z d**y sobie hangar zrobiła, chyba każdy zna określenie nimfomanka ona taka była i stale marudziła jaki to jej eks jest z******ty w łóżku a ja nie doświadczony, ale seksu nigdy nie odmówiła wręcz sama chciała często i dużo rano i wieczorem kilka razy... Co do pani nr. 1 dla mnie 2 miesiące to za mało żeby kochać dla mnie, ona powiedziała że nie kocha i nie wie czy się zakocha że nic nie czuje itd. coraz bardziej mnie unikała i coraz gorzej traktowała to miałem się cieszyć? wcale nie zerwała od razu sama to ciągła dalej bo miała ze mną dobrze. Do żadnej nic nie czułem bo moje związki trwały za krótko. Poza tym nie wiesz jak to jest być całe życie samemu... i nie dziw się że tkwiłem w tym bez uczuć bo nie wiesz w jakiej jestem sytuacji

Gość autor tematu 31
Nie jestem otyły! to był podszyw, jestem szczupły, wysoki i mam włosy jak 20 latek, moje wady są wrodzone genetycznie a nie nabyte, figurę mam wysportowaną :)