Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka9901

wkurzyłam się czy ja przesadzam

Polecane posty

Gość Kaśka9901

Kumpel mojego faceta wrzucił na facebooka zdjęcia z ich młodości jak mieli jakieś 19 lat, teraz mają 30. Na kilku zdjęciach mój facet albo obejmuje albo całuje swoją byłą z którą był przez kilka lat potem mieszkał z nią jeszcze dwa lata i którą strasznie kochał. Zobaczyłam te zdjęcia i aż mi się gorąco zrobiło :o Na tych zdjęciach kolo nich stoi też ich kilku kumpli niektórzy tez są z dziewczynami ale żaden z nich nie tuli innej tak jak mój facet tamtą dziewczynę, jak na to patrzę to mi się ciśnienie podnosi, w dodatku jego była pod tymi zdjęciami gdzie są razem, napisała komentarz "cudowne czasy, najlepsi faceci w mieście, szczególnie jeden ;) nigdy was nie zapomnę" Mój facet na tych zdjęcia wygląda obłednie i ta jego dziewczyna śliczna. Jestem tak masakrycznie zazdrosna mimo że to było 10 lat temu to nie mogę o tym myśleć jak o przeszłości i się nie wkurzać :o Faceta który wrzucił te zdjęcia nawet nie mam w znajomych, weszłam na jego profil z ciekawości i cholernie żałuję.

Gość Kaśka9901
upupup

Gość gość
masz niskie poczucie wartośći ,nie znał ciebie ale ją,ogarnij się dziewczyno

Gość gość
Hm a co na to Twój facet wie o tym ? Może z nim o tym pogadaj.. Choć w sumie .. Powie, że to nic takiego a Ty i tak bd sie męczyć. Znam to uczucie i doskonale Cie rozumiem.. Mi było strasznie przykro. Ale skoro Twój mężczyzna kocha Ciebie i tylko Ciebie .. I jesteś tego pewna to nie masz sie czym przejmować..

Gość Kaśka9901
ale jak na nich patrzę, jak wiem co on do niej czuł i miałam okazję ją wreszcie zobaczyć to aż mi się płakac chce, sama nie wiem dlaczego.

Gość Kaśka9901
Nie rozmawiałam na ten temat ze swoim facetem bo nawet nie było kiedy, dopiero dziś te zdjęcia zobaczyłam nawet nie wiem czy on je widział bo były wrzucane wczoraj. W sumie to nawet nie chce z nim o tym rozmawiać :O

Gość gość
No właśnie dlatego, że bardzo go kochasz i trudno c**przyjąć do wiadomości, że był z nią nie z Tobą:)

Gość gość
Zobaczy to pewnie wspomnienia mu wrócą

Gość Kaśka9901
Jak on mi opowiada czasami o tamtych czasach to jest taki radosnY, zachwycony, opowiada jak się wtEdy wszyscy bawili, imprezowali, trzymali razem. Widzę te zdjęcia teraz i już się niczemu nie dziwię bo faktycznie widac na nich że zgrana paczka ale jak o tym opowiada to mam wrażenie że już nigdy nie będzie tak szczęśliwy jak wtedy.

Gość gość
A można wiedzieć czemu zerwali?

Gość Kaśka9901
Podobno robiła jakieś chore sceny, darła się na niego, potem zdradziła. Wyprowadził się ale wrócili i tak do siebie po roku, potem znowu cos nie wyszło. Teraz ona od lat ma kogoś innego. To była jego pierwsza miłośc, fascynacja i kochał ją bardzo.

Gość gość
Łaska napisała komentarz jakby zaliczyła ich wszystkich Durna sucz Ja bym takich głupot nie wypisywala o miłości sprzed 10 lat Gdy wspominam faceta ze studniówki to mnie pusty śmiech ogarnia ze mogłam być z takim debilem Infantylna ta laska

Gość Kaśka9901
Mój facet na tych zdjęciach wygląda po prostu z***biście, nawet nie wiedziałam że był tak przystojny :o nadal jest ale już się nie dziwię jak jego kumpel po alkoholu kiedyś powiedział mi że mam faceta któego każda chciala mieć :O

Gość gość
Ja też mam mała zazdrość o była swojego faceta to była jego 1.. Ukochana.. Z nią sie kochał 1raz. . Itp itd. Wielkie wspomnienia itd itp. I szczerze nigdy nie chciałam znać większych szczegółów ich histori jakoś lepiej mi sie żyje w niewiedzy. Też ostatnio ciekawilo mnie jego studniowka by obejrzeć ale nie wiem czy bede sie śmiała czy płakała hah.. Głupie.. Czasem Widze ja. I sie nią zachwycam. Oceniam i porównuje sie do niej. Ps. Dochodzę do wniosku że ja i ona to zupełna przeciwnośc jak esmeralda i kwazimodo. . Śliczna dziewczyna. .

Gość Kaśka9901
Ja jestem kompletnie niepodobna do jego byłej. Totalnie inne typu urody :O Ja też nie chce z nim o niej gadać, kiedyś się pokłóciliśmy o nią to zaczął mi się żalić jak ucierpiał na tym związku jak go zniszczyła a ja odpowiedział że jak ma ochotę się żalić na temat związku z byłą to niech idzie do kumpla a nie do mnie bo ja nie mam ochoty tego słuchać. W dodatku ta jego była jest siostrą jego najlepszego kumpla, faceta który wrzucił te zdjęcia :o

Gość gość
Nie możesz sie tak bardzo przejmować bo się wykończysz.. I to może uszkodzić wasz związek. Przecież to ty go masz nie ona więc nie ma co sie denerwować. To co było musisz odciąć raz a porządnie.. Ja sie staram jakoś o niej nie myśleć bo w runie po co ? ale czasem mam takie wixy, że aż sie dziwię . . . Głupie to jak nie wiem. Ale człowiek sie męczy . . Bezsensu

Gość Kaśka9901
Ale ja nawet starałam się nie myśleć, nie rozmawiać, nawet nie chciałam oglądac jego zdjęć z młodości bo wiedziałam że pewnie natknę sie na nią albo na nich razem. No i dziś wchodzę na profil jego przyjaciela a tu bach, wszystko zobaczyłam, jego ją, jak się przytulają, jaki on był wtedy przystojny jaka on śliczna, jak się na siebie patrzyli. On to pewnie też niedługo zobaczy, wrócą wspomnienia :o

Gość gość
Wrócić wrócą.. Tylko czy ma to tak bardzo dla niego znaczenie .. ? To jest przeszłość nie powinnas sie martwić. Teraz to teraz. Do tego nie wróci. Tylko myślą.. Ten jej komentarz pod foto dość ciekawy ;>

Gość gość
Wrócić wrócą.. Tylko czy ma to tak bardzo dla niego znaczenie .. ? To jest przeszłość nie powinnas sie martwić. Teraz to teraz. Do tego nie wróci. Tylko myślą.. Ten jej komentarz pod foto dość ciekawy ;>

Gość Kaśka9901
No właśnie ciekawy, raz w zyciu o niej z nim rozmawiałam i widziałam jak o niej mówił ile emocji w nim było jak to przeżywa, wkurzyłam sie i powiedziałam jak chcesz to do niej wróć i powiedział jedno zdanie "ona teraz kogoś ma" byłam w szoku jak to usłyszałam, powiedziałam że jak chce to niech walczy o nią może z tamtym zerwie i znowu z nim będzie. To opdowiedział że nie o to mu chodziło, że kocha mnie że chce ze mna byc do końca zycie że tamta go za dużo zdrowia kosztowała. Ale to jego zdanie że nie wróci do niej bo ona kogoś ma do dziś pamiętam.

Gość ChL
Ja bym ię nieźle wkurzyła. Jestem wybuchowa i na pewno mojemu by sie za to dostało.

Gość gość
Możemy sobie podać rękę.. Mam identycznie.. Mojemu też strasznie zjechala psyche i czuje, że coś do niej ma tylko tak jakby nie chciał sie przyznać i sie oszukuje.

Wspomnień mimo wszystko zabrać nie możesz. I zdjęcia nie są tu problemem.

Gość Kaśka9901
No własnie, mój były facet też miał przede mną dziewczynę, wiem że ją kochała ale jak o niej mówił to było to takie bez emocji, takie zwyczajne opowiadanie, widziałam że miał ją gdzieś. Z moim obecnym facetem jest inaczej, jak opowiada o swojej byłej to aż cały chodzi, wkurza się strasznie, emocjonuje. Od razu widać że wszystko dla niego jest jeszcze taki ważne, mimo że minęło już ładnych kilka lat :o

Gość Kaśka9901
Jeszcze pod tymi zdjęciami czytam teraz że wszyscy domagają się większej ilości fotek z tamtego czasu, no już wprost nie mogę się doczekać :o

Gość gość
Tak jakby to było świeże. Może coś tu jest nie wyjaśnione.. I go męczy .. Przygotuj sie bo może Cie czekać z nim rozmowa.. Jak to zobaczy Ciekawe jak zareaguje

Gość Kaśka9901
Na pewno mi nie powie że widział bo wie że będe chciała zobaczyć a jak zobaczę to się wkurzę. Ważne że on to zobaczy i wszystko wróci ... :o Nie chce z nim już o niej rozmawiać :o wykańcza mnie to nerwowo :o

Gość gość
Ale wiesz co jak myślę.. Że taki z niego przyjaciel . . A nawet nie zapytał sie go z szacunku dla niego i Ciebie czy wyraża zgodę na opublikowanie tego zdj tym bardziej, że aż z niego kipi uczucie. Zwyczajnie zapytać sie czy będzie mu to przeszkadzało? Nie mówiąc o Tobie . . Mi sie wydaje, że mógł chociaż zapytać..

Gość Kaśka9901
Mnie też to zdenerwowało, tym bardziej że on wiem ile ich łączyło, że mieszkali razem... Na tych zdjęciach jest też jego dwóch kolegów z dziewczynami, jeden ożenił się ze swoją dziewczyną drugi nie, ma już inną kobietę. Oni z tego żartują, wspominają, śmieją się pod zdjęciami jakie to fajne czasy, nawet ten który ma już inną kobietę. Ja nie potrafię na to patrzeć z dystansem.