Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utrecht

Kto jest za aborcja?

Polecane posty

Gość Utrecht

Kto jest za aborcja powinnien obejrzyc w calosci film ktory jest na you toubie ,,niemy krzyk'' . A tak pozatym moim zdaniem to jawne morderstwo bestialskie w bialy dzien. Taka prawda , dziecko nie ma wyboru I nAwet wlasna matka go morduje chocby nie Wiem co , jaka jest biedna czy nie chce go powinna je urodzic. Ci co popieraja aborcje Sami nie powinni sie urodzic*****owinni dziekowac wlasnej matce ze dala Im szanse na zycie ,, jakie by nie bylo , to jest zycie ktore jest tylko jedne. Zyje sie raz I umiera raz , kazdy powinnien miec szanse zyc ...

Gość Utrecht
Polecam obejrzyc film niemy Krzyk. Kazdy ma prawo do zycia .podziekoj matce ze cie urodzila toksyczna kobiieto

Gość Utrecht
Nienarodzone dziecko ma bijace serce I czuje tak samo jak ty I niewazne ze jest w brzuchu

Gość gość
ja też jestem za, chociażbym się nigdy na to nie zdecydowała, jeśli masz możliwość i Twoja mama, babcia czy inne kobiety z Twojej rodziny w ich wieku będą z Tobą szczere to zapytaj, czy nie miały skrobanki ;) I zobaczysz ile morderczyń masz w swojej rodzinie.

Gość Utrecht
Obejrzalas film . A ile mam dzieci to nie twoj problem , mowa o czym innym

Gość Utrecht
Polecam film I mozemy podyskotowac

Gość gość
utreht odpowiedz mi to ja z 23:07

Jestes kobieta czy facet autorze? rozumiem ,ze plec meska chyba tak? Ile ty prezerwatyw wyrzuciles z własnym nasieniem przyznasz się? przecież każdy ma prawo do życia :D

Gość Utrecht
Jak cos jest I zyje I bije mu serce to zycie no nie , a jak zabijasz to przestaje zyc no nie , to morderstwo , niewinnego dziecka ktorego nikt sie nie pytal czy chce zyc

Ogladalam kiedyś . Mojej corce na godzinie wychowawczej puszczali ten film, ma takie same poglądy jak ja .Propaganda aborcyjna mózgu jej nie wyprała. Jej ciało i ona zdecyduje czy zamierza donosić ciąze czy nie jeśli kiedyś zajdzie w ciąże

Gość Utrecht
'Mam 27 lat

Gość taka mała dygresja
Gimbaza ruszyła w sieć jak widać. Niemy Krzyk już wszyscy widzieli po 100 razy, zmanipulowany badziew z 1984 roku, a Ty to teraz odkryłaś? Nie moralizuj, spóźniłaś się. Ja rozumiem, że można być przeciwnym aborcji i walczyć i masz do tego prawo, ja tez nie popieram aborcji ale tym Niemym Krzykiem obciach sobie robisz jak Ślamazarny Slowpoke i myślisz, że błyszczysz. Zapytaj jeszcze czy słyszeliśmy już gangnam style i że Hanka Mostowiak nie żyje :P

Gość Utrecht
Jestem dziewczyna,.

Plod w matki brzuchu nie ma takich samych praw jak żywy człowiek ,tak wiec hoola, poczekajmy do narodzin, wtedy to jest pełnoprawna istota żywa :)

Gość Utrecht
Lepiej pozno niz wcale :) a ty tak ze wszystkim do przodu jestes. Taka perfect , nie wydaje mi sie .

Gość Utrecht
Nie ma sensu z wami rozmawiac , ludzie zdziczeli , gorzej niz zwierzeta !! Narka

Kobieta zgwlaconej tez nikt nie pytał czy zgadza się na wtryśniecie spermy do jej pochwy, jeśli dojdzie do zapłodnienia jak najbardziej powinna mieć wybor ,czy meczyc się z ta ciążą czy ją usunąć

Ty tam nie pajacuj, bo jak na 27 latke powinnaś już mieć nie jedne dziecko obrończyni życia . Czemuś 8 nie powiła na ten świat do tej pory??

Gość taka mała dygresja
No i narka, a odkryłaś już taką nową stronkę Demotywatory.pl? hłe hłe hłe hłe!!!! :P

Gość gość
patrzcie a mi o matce babce i rodzince nie odpisala, ciekawe czemu?

03.02.14 [zgłoś do usunięcia] Utrecht Nie ma sensu z wami rozmawiac , ludzie zdziczeli , gorzej niz zwierzeta !! Narka xxx ty se lepiej poczytaj jacy ludzie byli dzicy np, za czasów rzymian itp Tam to się dopiero cuda i orgie działy ;) dziś to jest prawie kulturka

Gość mamasamba
niemy krzyk buuuahahahahahaha ten film to arcydzielo, arcydzielo do oglupiania takich ciemnot ,nieukow i glupkow jak autorka i jej podobni.

Gość 123ona456
A ja uważam, że każda z nas powinna mieć wybór. Każda kobieta powinna sama zadecydować o swoim ciele. Są różne sytuacje życiowe. Uważam także, że Polska jest krajem zacofanym ! Nie sądzę by kiedyś coś zmieniło się na lepsze... Codziennie słyszy się o różnych tragediach - noworodki wyrzucone do śmietnika, dzieci w beczkach itp itd gdyby aborcja była legalna, nie byłoby takich patologii. Nigdy nie dokonałam aborcji, nie mam jeszcze dzieci, jednak chciałabym sama decydować o swoim ciele.

Gość gość
UtrechtPolecam film I mozemy podyskotowac.to znaczy, że idzemy na dysko?

Gość siaa23
Witam, Jestem studentką V rok psychologii i piszę pracę magisterską o kobietach, które dokonały aborcji. Każdą z Pań, która zdecydowałaby się wziąć udział w badaniach odsyłam na stronę: https://docs.google.com/forms/d/1rp1le-0X8huZD7lQcoYf9mM_Pixl-hx9w3BCHj0X_yc/viewform Tu umieściłam swoje kwestionariusze. I bardziej szczegółowe informacje dotyczące moich badań. Będę wdzięczna za każdą pomoc. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwośc***proszę o kontakt pod adres e-mail: siaa23@wp.pl Pozdrawiam, Joanna.

Gość gość
Ten film "niemy krzyk" puszczano mi już w podstawówce, bo katechetka prowadziła wychowanie do życia w rodzinie. Tym bardziej jestem za aborcją, bo na tym filmie nie było widać nic strasznego. Facet gadał, a na obrazie wcale nie było widać tego co on gadał. Każdy dzieciak się domyślił, że to manipulacja. A aborcje są dokonywane na jeszcze mniejszych płodach niż na tym filmie, więc tym bardziej nie ma nic strasznego.

Gość mamasamba
A poza tym nie ma takiego czegos jak bycie za aborcja lub bycie zwolennikiem aborcji , mozna byc jedynie za legalizacja aborcji . To roznica