Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate199

rozpieszczony jedynak

Polecane posty

Gość kate199

Matka mojego chłopaka bardzo ingeruje w jego życie, pomimo tego że ma 21 lat. Sprząta po nim, gotuje, wszystko podaje pod nos, przywozi zawozi, kupuje, płaci za niego. A on przez to wszystko jest rozpuszczony jak dziadowski bicz i nie widzi w tym problemu. Co robić? Nie chcę z nim kończyć bo go kocham.

Gość gość
Ta miłość będzie boleć. A i tak wszystko diabli wezmą. :-o

Gość kate199
Jak wytłumaczyć mu, że to nie jest zdrowa relacja? To nie jest normalne, że matka przytula go do piersi jak jest chory, czy smutny. Jestem w pełni świadoma, że to nie jego wina, bo przecież się z tym nie urodził.

Gość gość
Nic nie zrobisz. Nie zmienisz tej chorej relacji. To matka i syn. A ty jesteś obca. Wiem, że to trudne, ale daruj sobie tę znajomość. Chyba, że jesteś masochistką. :-o

Jak wytłumaczyć mu, że to nie jest zdrowa relacja? x moze w ten sam sposob co tlumaczyc narkomanowi, ze tak naprawde to nie byl smok tylko jego wyobraznia??

Gość kate199
zawsze szczery, do czego mam dorosnąć? Napisałam, że go kocham, więc walczę o to, aby to się zmieniło. Nie rozumiem twojej wypowiedzi.

Gość informatyk_wlkp
odciąć od pępowiny mamuśki. Musiała byś z nim zamieszkać i stopniowo uczyć go wszystkiego po swojemu. Nie waż się zrobić rewolucji, bo tego nie wytrzyma i pojdzie w długą. Stopniowo, zaczynajac od wyniesienia smieci, a konczac na wspolnym sprzataniu. Nie kaz mu robic czegos samemu, rób to razem z nim. I najwazniejsze, odetnij go od mamusi, bo zwariujesz