Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza milosc

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy tylko ja tak mam czy jest ktoś jeszcze kto uważa ze pierwsza milosc jest ta jedyna najpiekniejsza i nigdy nie zapomina się o niej..byliśmy razem wiele lat ale jak w każdy związek wdarla się rutyna..poznałam kogos innego jesteśmy już malzenstwem a teraz wrocilo wszystko piękne wspomnienia pierwszej milosci.czy jest tutaj ktoś kto tęskni za ta pierwsza miloscia?

Gość gość
dlaczego wolisz być sam?

Gość gość
moja pierwsza miłość to była porażka

Gość gość
dlaczego? przecież pierwsza milosc powinna być czyms najpiękniejszym i czyms co na cale zycie pozostawia w nas piękne wspomnienia

Gość gość
czasem lepiej jest być samemu, moja pierwsza miłość była nietrafiona

Gość gość
każdy umie kochac..ja tak bardzo kocham mojego pierwszego faceta i tak bardzo chciałabym z nim być..teraz kiedy mam meza zrozumiałam ze kochac tak naprawdę można tylko raz

Gość gość
najpierw była miłość teraz tylko przyzwyczajenie do partnera

Gość gość
chyba nie ma w zyciu nic gorszego niż bycie z kims z przyzwyczajenia ale nieraz tak jest wygodniej..nie każdy ma odwage zmienić swoje zycie i zostawić wszystko żeby zawalczyć o ta prawdziwa milosc

Gość gość
Moja tez byla nie trafiona, ot trafila sie,wiek juz ten ale nic pozatym,pozniej druga i trzecia i tez lipa,dopiero po 30 stce znalazlam faceta na ktorym mi zalezy,no coz moge poprostu nie kochalam wczesniej i nawet jak spotkalam mojego bylego to nie zaiskrzylo, dla niego raczej tak,dlatego zycie dla mnie zaczyna sie po 30-stce.