Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mARGA RET 86

Po roku związku powiedział że kocha ale nie wie czego chce JA 28 LAT A ON 38

Polecane posty

Gość gość
ja bym się nie pitoliła i walczyła tez o swoje marzenia. czemu siedzisz cicho? co to on jest jakims krolem i to on tylko pdejmuje decyzje? ty chcesz slubu ty chcesz dziecka to o tym mowisz. jesli cie kocha to wierz mi ale nie uciekanie i go nie wystraszysz tym

Gość mARGARET 86
Zapytalam sie go co by było gdybym zaszla w ciąże to patrzył na mnie jakby nie wiedzial skąd sie dzieci biora i wypalił że zawsze mozna usunąć :( Boziuuu dlaczego takiego kretyna pokochalam :(

Gość gość
milosc to iluzja dziewczyno. Ty nie kochasz jego tylko kochasz swoje wyobrażenie o nim. Poczuj tą wolnośc, brak zobowiązań, i po prostu kopnij go w doopę, bądź silna, jak ptak wolna, cos ci nie pasuje to odlatujesz... to jest naprawdę proste. A milosci nie ma, milosc to iluzja. Przyklad? jakbys ważyla 100kg a miala ten sam charakter co teraz, to twoj chlopak nawet by cie kijem nie tknął. Nie ma milosci jest tylko pożądanie. Kobieta brzydnie, starzeje się, to facet juz jej nie kocha. To jest naprawdę wszystko takie proste, zrzuć z siebie te kajdany i kopnij sk/ur/wiela w doopsko, nie wkręcaj sobie jakiejs milosci :D innego tez pokochasz wierz mi :D

Gość gość
Nie wie czego chce?! Powiedziałbym, ze ma spadać i wrócić jak juz sie dowie. Tyle, ze powinnas zaznaczyć, iż wtedy możesz juz mieć inne plany.