Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 11111

mój mąż powiedział że jestem zerem,jestem brzydka i stara

Polecane posty

Gość kasia 11111

znalazł sobie kochankę młodszą ode mnie i dostałam od jego kancelarii prawniczej zaproszenie na spotkanie w sprawie ugodowego rozwodu czy mam tam iść jestem załamana.

Gość gość
No i dobrze zrobił ty brzydka starucho będąca zerem! Po co normalnemu facetowi taka rozklapiocha i rozgwiazda?

Gość gość
ty się nie załamuj, tylko tam idź i na spokojnie wyrwij od chwasta w drodze grzecznej rozmowy, ile się da i chodu. a później zastanów się, czy mąż nie miał odrobiny racji. może zmień coś w swoim życiu, poszukaj pracy, zmień pracę, zadbaj o siebie, weź się za sport, choćby jazdę na rowerze. żeby dobrze się czuć i wyglądać trzeba coś robić. a jak nie chcesz tego robić, to idź do kościoła, tam są jakieś oazy albo do schroniska dla zwierząt. tam nie trzeba wyglądać, ani być kimś, wystarczy chęć niesienia pomocy.

Gość kasia 11111
ale ja nie chcę brać rozwodu bo go kocham i mamy dziecko,po co tam pójdę skoro nie chcę rozwodu

Gość gość
no to ch*j mu w d**e ta? zobaczymy po jakim czasie jego nowa cizia go kopnie w d**e! A Ty wyciagnij ile sie da od niego plus alimenty obojetnie czy na dziecko czy na siebie! I glowa do gory!

Gość kasia 11111
on mi zniszczył życie

Gość kasia 11111
tylko płaczę nic mi się nie chce

Gość gość
no to nie placz bo na takiego chama i k********a szkoda Twoich lez. On zniszczyl Twoje zycie to Ty postaraj sie zniszczyc jego!

Gość kasia 11111
nie mam już sił na nic

Gość kasia 11111
jak tam nie pójdę to złoży wniosek do sądu

Gość kasia 11111
jak myślicie czy wtedy złoży do sądu?

Gość gość
Oczywiście, że złoży. Do rozwodu nie jest potrzebna Twoja zgoda. To zaproszenie na spotkanie jest tylko po to, aby spróbować zakończyć to w cywilizowany sposób.

Gość gość
to ile masz lat?

Gość kasia 11111
jak długo mogę w sądzie nie zgadzać się na rozwód

Gość rainbow_dash
pamietaj ze rozwod ma byc z jego winy.... wtedy masz wieksze szanse na wyciagniecie alimentow nie tylko na dziecko ale i na siebie... skoro zrujnowal ci zycie to mu sie nalezy...

Gość gość
jak masz 30parę to jakiś porabany

Gość gość
Jak będzie miał dobrych prawników (a jakiś już widać ma) to załatwią to bardzo szybko.

Gość gość
jak to nie zgadzać się? On chce, nie ma pożycia, więc będzie rozwód. Dla Ciebie lepiej by był, gdyby odbyła się sprawa w sądzie i z jego winy, bo tak jak piszą, masz szanse na alimenty dla dziecka i SIEBIE.

Gość gość
Jak Cie nie chce to nic na siłe. Nie jest Ciebie wart. Debil. Budować związek, brać ślub, mieć dziecko i zostawić to wszystko dla jakiejś pustej c**y? Bo normalna laska nie chciałaby zajętego faceta z dzieckiem. Zajmij się dzieckiem a jego niech diabli wezmą. Idź na rozprawę i walcz, żeby była z jego winy bo poszedł do innej i postaraj sie o jakies dowody!

Gość gość
Nie zgadzaj się na żdną ugodę. Znajdź dowód, że dla kochanki porzuca Ciebie i dziecko, a sąd podczas rozwodu orzeknie jego winę i materialnie zostanie z niczym.