brunon 1 Napisano Grudzień 4, 2020 Znam firmę i też za jakość mogę poświadczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Woliński 0 Napisano Maj 10, 2021 moim zdaniem kostka brukowa to świetne rozwiązanie trzeba tylko pamiętać o odpowiednim jej zabezpieczeniu najlepiej preparatem Dynasil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RozaliaP 0 Napisano Maj 11, 2021 Ekipa i kostka już wybrane. Czekamy tylko na nasz termin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 Mi sie marzy bruk w takim starym stylu przy domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja Gajszczyk 0 Napisano Sierpień 19, 2021 nasza kostka brukowa ma już kilka lat i pojawiły się na niej tłuste plamy, czytaliśmy z mężem w necie że można je usunąć PASTA OIL ABSORBER firmy Consil czy ktoś stosował, czy to jest trudne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Rybacki 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 stosowałem pasta PASTA OIL ABSORBER jest rewelacyjna usuniesz plamy a kostka będzie wyglądać super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Wrzesień 15, 2021 Podstawa to dobrze przygotowac ziemię przed położeniem kostki żeby żadne zielsko tam nie wyrastało z szczelin pomiędzy : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 a nie ma jakiejś warstwy do kładzenia pod kostkę żeby chwasty nie rosły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123445 0 Napisano Grudzień 7, 2021 faktycznie kostkę trzeba zabezpieczyć świetnie nadaje się do tego preparat Dynasil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach