Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie starzy mnie denerwują

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się z opinią pani, która pracuje w sklepie; również nie twierdzę, że wszyscy starsi ludzie są upierdliwi, itp., ale bywają tacy, których unikam, nie chcę wdawać się w rozmowę z nimi - bo prawdę mówiąc tylko oni mówią, a ja muszę potakiwać, zgadzać się ze wszystkim i uśmiechać..., kolejna sprawa: starsi ludzie często zatruwają otoczenie swoim pesymizmem, krytykują młodsze pokolenia, narzucają swój punkt widzenia..., czasem po ciężkim dniu pracy, kiedy widzę na podwórku przed domem babcię mojego męża, mam ochotę odwrócić się i uciekać, bo nie chcę kolejny raz słuchać tych samych mądrości, anegdot i historii z życia sąsiadów...; na koniec dodam, że nie wygląd czy zapach starszych ludzi mnie irytuje tylko ich krytyczny dobijający słowotok, który w połączeniu z często występującym w tym wieku niedosłuchem, może po prostu człowieka wykończyć

Gość gość
Jesli nie lubisz ludzi to wyprowadź się na bezludna wyspę, a im daj zyć, też będziesz stara/y.

Gość gość
Za lat 20 jak umrze ci matka to zrozumiesz suk.insynu dopiero wtedy co znaczy starość. A teraz morda przed monitor i jechać z mastu.rbacją dopuki masz czas ty ofiaro pękniętego kondoma.