Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w pracy przystojnego kolesia 30 lat, fajna gadka itp ale wiedziałam że gdzie

Polecane posty

Gość gość

ś jest haczyk. otóż koles nadal mieszka z rodzicami w bloku z wielkiej płyty na 2 pokojach :o masakra 30 lat

Gość gość
pewnie nieudacznik

Gość gość
Hahaha! Ja bym taką dziewczynę jak ty olał ciepłym moczem i kopnął z całej siły w d**ę. Wiesz ilu roboli starszych od innego mieszka dziś z rodzicami! Co ma facet wynajmować sam jak palec? To kosztuje, a komuna się skończyła! Weź s********j z forum, bo się rzygać chce. Jak chcesz bogatego faceta to sobie szukaj Cygana!

Gość gość
ten co wypowiedzial sie wyzej tez chyba mieszka z rodzicami hahaha!

Gość gość
Ta co wypowiedziała się wyżej w życiu na chleb jeszcze nie zapracowała, albo należy do 1% Polaków, którzy mają kupę kasy! Ewentualnie jest dnem intelektualnym lub dzieckiem, które niczego jeszcze nie rozumie!

Gość gość z wcześniej
Mój b. dobry kumpel mieszka z rodzicami na blokowisku i jest po 30ce. Jest mu tak wygodnie, a poza tym bardzo często wyjeżdża w sprawach zawodowych. nie przeszkadza mu to w byciu nowego mieszkania o wartośc***owyżej 500tys, zł., które sobie wynajmuje. Mało jeszcze wiesz i niewiele w życiu widziałaś. Jesteś posiadaczką chociażby 20kilku metrowej kawalerki czy czegokolwiek wartościowego? Bo sama to chyba niewiele jesteś warta.

Gość gość
Sama g***o wiesz! To, że jakiś wyjątek ma kasę a siedzi ze starymi, bo jest dupa wołowa nie zmienia faktu, że prawie 100% mieszka z rodzicami z przyczyn ekonomicznych!

Gość gość z wcześniej
Ekonomia ekonomią, ale liczy się przede wszystkim wygoda. Poza tym nie każdy ma popaprane relacje z rodzicami.

Gość gość
Wyjaśnij co rozumiesz pod pojęciem ''popaprane relacje z rodzicami''.