Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie produkty macie zawsze w lodowce ja juz nie wiem co kupowac

Polecane posty

Gość gość

zeby byla jakas baza do posilkow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sery mleko smietana wedlina maslo ser plesniowy makrela wedzona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pełen zamrażalnik mięsa,jest to dziczyzna bo większość facetów w rodzinie to myśliwi,zamrożony koperek,pietruszka,bulion drobiowy i wołowy a w lodówce zawsze mam śmietane,warzywa rosołowe,jajka,mleko,jogurt naturalny,kapary,oliwki,suszone pomidory

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamadwóchdziewczynek
Ja mam w lodówce zawsze mleko, jajka, masło, sery, jogurty, śmietanę, wędlinę na kanapki, majonez, keczup, musztardę, chrzan... W zamrażalniku mam dużo warzyw i owoców, zawsze jakieś gotowe dania, które przechowuję jak zrobię więcej, coś z mięsa na obiady, rybę. Zawsze mogę coś ugotować bez wychodzenia z domu, nawet przez kilka dni, albo odgrzać gotowe i tylko ugotować ziemniaki czy ryż. Mam też trochę jedzenia w słoikach, przetwory przygotowane na zimę - lecza, sosy warzywne, sałatki itp. Tego też dużo wykorzystuję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W lodówce jajka, mleko, ser, wędlinę, masło. W zamrażalniku rybę i mięso oraz kawałek pasztetu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
polecam nagotować gar rosołu i potem zamrożic masz baze do wszystkich prawie zup i sosów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
śniadaniówka-kielbasa zwyczajna,sopocka iser. musztarda i keczup. śmietana i koncentrat pomidorowy. udka cwiartki za 5zl, ziarenka smaku,chleb biedronka, kamis-gyros. spagetii winiary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w lodówce mam zawsze: jaja, serki topione, chrzan, musztarde, ketchup, mleko, dżem, rybę w puszce, ogórki kiszone małosolne, pomidory. w zamrażarce mięsa surowe, gotowe zamrożone obiady, które mi zostały - potem je sumuję i mam jeden dla każdego inny obiad, mam też warzywa i szpinak mrożony, oraz zieleninę zamrożoną latem (swieżą pietruszkę, koperek)to mam codziennie, na pewno, resztę różnie raz mam, raz nie mam w stylu wędlina, ser zółty itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamadwóchdziewczynek
trzymacie dżemy w lodówce? i ogórki kwaszone? pytam z ciekawości, ja mam całą szafkę dżemów, konfitur itp. i nigdy nie trzymałam w lodówce... a ogórki w piwnicy stoją...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
U mnie w lodówce zawsze pustki. Kupuje na bieżąco, tyle ile zjemy i dzięki temu nigdy nic się nie marnuje. Nie wyrzucamy jedzenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamadwóchdziewczynek
Otwarte może faktycznie bezpieczniej, ja nie wstawiam do lodówki ale mam małe słoiki i w sumie 2-3 dni i się zjada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Odnośnie pytania to otwarte słoiczki z dżemami trzymam w lodówce, a ogórki kiszone (otwarty słoik) na stole, chyba że to kupne na wagę w sklepie to wtedy wkładam do lodówki. A odnośnie tematu, w lodówce mam zawsze masło i margarynę, jajka, mleko, śmietanę. Staram się regularnie mieć też ser żółty, twaróg i wędlinę, ale twaróg i wędlinę mam też na wszelki wypadek zamrożone. Zawsze też mam marchewkę, pietruszkę, seler, cebulę a w zamrażalce mięso i rybę. W szafce mam z a w s z e mąkę, ryż, kaszę jęczmienną i gryczaną, kilka rodzajów makaronu plus oczywiście przyprawy i inne produkty sypkie np. żelatynę a także bakalie, no można by tak wymieniać i wymieniać. W spiżarce tam samo przetwory słodkie (dżemy, konfitury, soki, kompoty) i różne ogórki (całe i sałatkowe), puszki z warzywami konserwowymi a z gotowych dań to leczo (kilka dni temu zużyłam ostatni słoik lecza już).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja mam g... w lodówce. Kupuje zawsze na jeden dzien, w ogóle to lodówke mam wyłaczona, zeby było taniej. Jeden plus to tez to, ze w ten sposób zjem mniej, bo nei kusi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Coś na chleb, czyli wędlina, ser albo wędzona makrela. Masło, mleko, jogurty dla dziecka i parówki z szynki, jakby naprawdę lało od rana i nie miałabym jak wyjść. To co na obiad mam albo w zamrażalniku, albo kupuję na bieżąco

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zawsze mam keczup ,musztardy -różne ,chrzan ,dżemy różne jakieś sosy w butelkach Po za tym mleko w butelce ,ser żółty, camembert , mozzarella - ,twaróg ,tuńczyk ,łosoś wędzony w kawałku , kabanosy ,ogórek sałata ,papryka ,pomidor , kefir i jaja zawsze . .Zawsze też oliwki zielone i czarne ,pędy bambusa ,fasola czarna ,czerwona ale to mojego męża ja nie lubię . Od czasu do czasu kupuje jakąś wędlinę na chleb dla dzieci i parówki W zamrażalniku mam pusto ,mięso kupuje na bieżąco ,zresztą mało jemy mięsa ,mąż ma krewetki jakieś ośmiornice ,małże ja tego nie ruszę .Jakieś jogurty też sie znajdą .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×