Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w górę

Gdy zrozumiemy miłość zrozumiemy że kobiety nie potrafią kochać

Polecane posty

Gość w górę

Trzeba sobie zadać pytania kogo i po co kochamy. Gdy odpowiem na to pytanie zobaczycie, że kobiety nie kochają, bo ich miłość byłaby bezcelowa! Kogo kochamy - ludzi o cechach które nam sprawiają przyjemność. Uroda, jakiś talent, ciekawa osobowość (albo mix powyższych i wiele innych). Po co kochamy - jak się zachowujemy gdy kochamy? Ważna jest dla nas druga osoba a nie my sami. A zatem! Miłość nie daje NAM korzyści tylko osobie którą kochamy! Chcemy by nasza miłość wiodła dobre, szczęśliwe życie w zdrowiu. Czyli - jest to ochrona tych wybitnych CECH wspomnianych przeze mnie powyżej! Tylko tyle!! Oto czym jest miłość. Mężczyzna może ochraniać kobietę którą kocha, kobieta nie ochroni mężczyzny - więc miłość w jej przypadku jest bezcelowa. Kobieta miłości nie doświadcza tylko innych uczuć względem mężczyzny. Koniec, kropa.

Gość wwrrr
Bardzo ladne, ale za diabla nie logiczne.

Gość gość
To oczywiste. Zachoruj ciężko, albo z przedsiębiorcy stań się bankrutem, to baba bez skrupułów kopnie cię w d u p ę. polki to wyrachowane szmaty. dlatego ****** Polki, bo są ładne, ale z żadnąsię nie wiążę.

Gość w górę
Facet nie może dostać nic od kobiety co zagwarantowało by mu przekazanie genów czyli cech za które któraś baba by go pokochała. A facet daje kochanej kobiecie - pieniądze i ochronę. Dzięki której te jej geny przechodzą bezpiecznie dalej.

Gość gość
Geny tępego polactwa nie warto przekazywać dalej. Niech ten narodek wymrze. Bo prawdziwi i inteligentni Polacy zostali wymordowani przez Niemców, Rosjan i Żydów. dziś zaledwie 5% społeczeństwa odznacza się inteligencją.

Gość gość
Bomordowali biednych, a bogaci kolaborowali z Niemcami i pouciekali do Izraela i USA.

Gość gość
Kto dofinansowywał jude Fiurera? Pejsate banki z JUesa. Kto wymyślił eugenikę i socjalizm? Pejsaci lewacy.

Gość gość
Czym cie mama bila, ze tak nie lubisz kobiet?

Gość gość
każda strona wchodzi w związek by czerpać jakieś korzyści, taka nasz ludzka natura

Gość w górę
A kto powiedział że nie lubię? Jak czegoś nie lubię to nie zastanawiam się nad tym.

Gość gość
Kobiety to piękne opakowania, a w środku jedno wielkie g.... Lubimy kobiece ciała, ale nie ich zgniłe dusze.

Gość gość
My kochamy kobiety za ich piekne ciala, to jest idealna milosc. One natomiast sa materialistkami, ich milosc jest pusta i bezwartosciowa.

Gość w górę
w górę :)

Gość gość
zawsze broniłem kobiety tutaj, a jestem prawiczkiem... ale jak widze co sie dzieje, zaczyna docierac do mnie, ze to co tu pisza ma mijesce w rzeczywistosci, dla kobiety liczy sie albo wyglad, albo dobra kasa albo sława, smutne ale prawdziwe, kazda jedna, chocby sama była brzydka jak noc, nie mam złudzen, ktore kiedys miałem

Gość gość
znałem takiego prawiczka jak ty, tez stawał zawsze w obronie kobiet, ze takie nie sa i ogolnie doszukiwał sie zalet, a zadna mu nigdy nie dała hahah dopier potem zrozumiał chłopaczyna jakie sa kobiety, smieje siez frajerow, ktorzy bronia te suki :D

Gość gość
ukamieniować prawiczków!!!