Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prowo. O co tu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tych ludzi ktorzy zamieszczaja tu tematy prowo. Czy mozecie mi wytlumaczyc po co to robicie? Po co zakladac temat ktory jest wyssany z palca? Czujecie sie lepsi? Dowartościowani bo ludzie intereuja sie waszym tematem?A moze wam za to płacą? O co kaman? Podam przyklad. Ostatnio jakas wariatka zalozyla topik "uderzylam 6-mies niemowle" moze ktos czytał. w sumie nie wiadomo do konca czy to bylo prowo ale niby tak autorka napisala pozniej. I co chiala/ś przez to osiągnąć? Cos macie niepokolei w glowowach czy co? Bo na to wychodzi.

Gość gość
z jednego powodu - lubie patrzeć, jak ludzie nie umieją czytać ironii, nie czytaja mięzy wierszami tylko od razu się zapowietrzają. Ludzie którzy łapią się na prowokację są zwyczajnie tępi i w ich odpowiedziach bardzo ladnie to widać. Czasem aż dziw bierze, ze prowokacja jest bardzo grubymi nićmi szyta a i tak ludzie się zapowietrzają i wdają w pyskówki nie widząc, że to zart. :) I to świadczy o tym, ze nie łąpią żartów, nie łapią ironii, dają się podpuszczać jak dzieci, łatwo nimi manipulować - zupełnie jakby nie mieli mózgu.

Gość gość
Czy ja wiem... z tego co tu widze to najwiecej jest ludzi proszących o radę, pomoc. Czy to źle, że ludzie chcą pomagać nie zastanawiając się czasem czy dana sytuacja wydarzyła sie naprawdę. Przecież życie bywa naprawdę różne.

Gość gość
najwiecej prowo zamieszcza Brokeninside87, i jeszcze sie do tego przyznaje,Mowi ze ja to smieszy