Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem ta kobieta której zmarły bliźniaki jest zaniedbana

Polecane posty

Gość Nadwaga że co
Do tej od kupy pod czaszką - chwali ci się za autokrytykę, tak trzymać, dobrze że zdajesz sobie sprawę ze swego stanu umysłowego, to już coś ;) . I jeszcze jedno - w was nie ma ani odrobiny takiej zwykłej wyrozumiałości, empatii dla drugiego człowkieka, dla jego słabości, defektów wyglądu. To poniekąd specyfika polska, chyba nigdzie nie ma tak bezwzględnych, małostkowych ludzi (którzy wytkną każdy defekt urody). Wylewacie wiadra pomyj w tym internecie i nawet w takich okolicznościach nic was nie powstrzymuje. Godne politowania i tyle.

Gość gość
:D

Gość gość
a jak ma wygladac.wyobraz sobie ze ta kobieta jest na lekach napewno przeplakala nie jeden dzien i niejedna noc

Gość gość
Nierozgarnięty osoby nie wiedza co to ciąża zagrożona Nie kupują ze niektóre kobiety bo donosić ciąże musza leżeć przez kilka miesięcy i brać konskie dawki hormonów na podtrzymanie ciąży plus sterydy by dziecko sie szybciej rozwijało To wszystko ma wpływ na wygląd i wagę kobiety Zaburzenia hormonalne, cukrzyca ciążowa, zatrucie ciążowe może powodować obrzeki i nadmierne przybieranie na wadze

Gość gość
Za każdym razem kiedy ogarnia mnie ochota Gdybym chciała to bym go miała, tyle C***owiem. A o potrzebach sam mi mówił, mam sprawdzić czy nie ściemniał, hmm? odwiedziny rodziny w Polsce, przypomina mi się jacy obrzydliwi i puści są ludzie w kraju nad Wisłą. Zwracanie uwagi tylko na wygląd, ciuchy, wystrój domu, kasa, kasa, kasa. Jakiejś kobiecie umarła dwójka dzieci, a autorka uznała zaniedbanie za największy problem zrozpaczonej kobiety. Co za dno moralne...

Gość gość
co za debil załozył ten watek??? szok !!!

Gość gość
autorko sama jestes zaniedbana...emocjonalnie

Gość gość
moim zdaniem autorka ma duzo czasu, sledzi wszytsko i z nudow ocenia. moge ja tez posadzic o to, ze jeszcze chwila a za przyklad zadbanej matki ktora ez stracila dziecko, poda nam Katarzyne W/ v zaniedbana to jest autorka a na jakiej plaszczyznie pozostawie do ...

Gość gość
a jak ma wygladac kobieta ktora kilka lat starala sie o dziecko a gdy juz godziny dzielily ja od tulenia swoich upragnionych dzieci, zostalo jej to odebrane przez ignorancje lekarza, ktory pozwolił aby maluchy sie udusily w jej brzuchu? po takiej tragedii to i kilka lat przybywa w jeden dzien. Ale co ty wiesz pustaczku.

Gość gość
szoke

Gość gość
szok i niedowierzanie