Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem ta kobieta której zmarły bliźniaki jest zaniedbana

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
a dajże kobieto spokój

Gość gość
tak

Gość gość
ma 33 lata a wygląda trochę starzej

Gość gość
a jakie to ma znaczenie ? trzeba miec niepokolei w glowie zeby taki temat zakladac .jestes wstretna.patrz na siebie .

Gość gość
Moim zdaniem jest to kobieta, której zmarły bliźniaki. Ogarnij się, nie życzę ci tego co ona musiała przeżyć. Jesteś skończoną idiotką lub skończonym idiotą (chociaż w twoim przypadku to chyba nawet określenie płci nie jest ważne)🖐️

Gość gość
współczuje że jej zmarły dzieci ale w tym temacie nie o to pytam

Gość gość
jesli jest, to chyba dobry znak, w końcu jak ktos umiera i człowiek jest w załobie, to raczej byłoby nienormalne zajmowac sie makijazem? :(

Gość gość
to po cholere pytasz ,nudzi ci sie to poczytaj cos madrego a nie oceniaj innych nie znajac ich sytuacji .

Gość Myślę że jesteś osobą
bez taktu i kultury, za to ze zrytym, prostackim beretem, bo nikt inny nie założyłby takiego tematu. Nawet gdyby taka myśl przeszła przez głowę typu "o kurczę, ona stary wygląda" (za myśli nie odpowiadamy), to człowiek na jakimś poziomie zostawiłby ją dla siebie w kontekście całej sprawy. Nie widziałam tej kobiety, więc nie wiem, ale przypuszczam, że ostatnie przeżycia postarzały ją o kilka lat oraz że ostatnią rzeczą, jaka jej obecnie przychodzi do głowy, jest dbanie o siebie. Miała tez ciążę bliźniaczą, więc sądzę, że jej ciało za to zapłaciło. Jesteś żałosna autorko. Ze wszystkich rzeczy, jakie mogłaś zrobić we wtorek o godzinie 16.37 wybrałaś akurat temat o komentowaniu wyglądu matki zmarłych dzieci, gratulacje 🖐️

Gość gość
nie p*****l :)

Gość gość
fajny oryginalny temat, pewnie kazda normalna kobieta miała spostrzeżenia jak autorka, jednak Matki Polki myślą nie wiem czym :O Tragedia czy nie , kobiety powinny dbać o siebie .

Nie jestem matką polką, nawet nie mam dzieci :) Wyszłam za to z domu, gdzie nie musiałam gnoju zeskrobywać z łydek przed wejściem do izby, więc jakieś tam zasady mi wpojono ;) Także dziewczynki, słomę upchnąć w buty i do boju! ;) Proponuję do tej kobiety osobiście wystosować krytyczne pismo,żeby się ogarnęła 🖐️

Gość mieszczanka od pokolen
a co Cię to obchodzi? może i kobieta nie jest piękna i szczupła, ale to jej sprawa- skoncentruj sie na sobie i swoim życiu lepiej...

Gość coooolkeekke
kiedys widziałam śliczną, zadbaną Kobietę - matkę dziecka z zespołem Downa ;) to tak dla porównania dla tej pani to nie jest matką polką i gada o slomie w butach, no teraz nie masz w butach teraz masz już pod kapeluszem ;) 🖐️

Gość gość
ja pierdziele gdzie rodza sie tacy ludzie jak gość 17.09? chyba w stajni. kobiecie umarly dzieci a ta ma myslec o makijażu. juz to widze jak tb umiera najblizsza osoba a ty w pierwszej kolejnosci myslisz jak sie wymalowac i co na siebie wlozyć. niezla z cb kretynka.

Gość gość
nie oceniaj mnie, to nie ja się zgłosiłam do ogólnopolskiej Telewizji

Dziecko z downem, to nie dziecko martwe, to nie dziecko w trumnie. Jesteście albo bardzo młode albo bardzo głupie albo bardzo podłe albo bardzo źle wychowane. Pewnie wszystko razem. Moja mama (piękna, zadbana zwykle kobieta, za którą oglądają się do dziś faceci) straciła swojego młodszego syna, mojego brata i wiem, co się wtedy z nią działo (musiałam jej tłumaczyć, że musi się przebrać na pogrzeb, nic jej nie obchodziło). Piszę to, choć temat na to nie zasługuje, a tak tępe dziewuchy jak wy tym bardziej nie zasługują na tłumaczenie. Szkoda po prostu słów. Kończę tę rozmowę.

Gość gość
Jak dbała o siebie przed ciążą i w czasie ciąży to będzie zadbana.

Gość gość
a kto powiedzial ze zgloszenie sie do tv = dbanie o wyglad? chodzilo o tresc. to nie program 'zostac miss'.

Gość gość
zwyczajnie

no w sumie, skoro ktoś jest tak głupi, że sam sobie nie odpowie to pewnie taktu też mu brakuje.

Gość gość
to nie jest pytanie do tej kobiety ani jej męża tylko do was więc nie wiem jak w ogóle można to oceniać pod względem taktu czy nietaktu

Gość EleoElea
no tak, gdyby poszła do tv wymalowana i wystrojona to zapewne krzyczałybyście, że poszła się lansować. Głupie pitki, zajmijcie się swoim życiem. Współczuć kobiecie takiego nieszczęścia, oby was to nigdy nie spotkało.

Gość Nadwaga spowodowana śmiercią
dzieci?

niektórzy zajadają stres, poza tym potrafi spieprzyć się metabolizm jak tylko leżysz i płaczesz.

Gość gość
Ciekawe jak wyglądałaby autorka w ciąży bliźniaczek zagrożonej mając cukrzyce ciążowa Dzieci nie rozumieją ze niektóre kobiety w ciąży maja zatrzymanie wody, obrzęków i przez to moga mieć 10 kilo naplusie

Gość Nadwaga że co
?!! Ona była właśnie w tragicznie zakończonej ciąży bliźniaczej, miała też cukrzycę ciążową. Uważam, że jej waga jest w normie jak na parę dni po "porodzie", którego nie doczekała. . Czy w tym goownie, które macie pod czaszką i które nazywacie mózgiem istnieją jakiekolwiek inne treśc***oza urodą i nadwagą? Jakiekolwiek? Co się z tym światem zrobiło, szok.

Gość gość
No i dobrze przynajmniej nie będziesz powielac wadliwych genow