Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od czterech lat walcze z nadwagą i nic. Mam 168cm wzrostu i 82kg :(

Polecane posty

Gość gość

wazylam wczesniej 93 kg wiec cos poszlo, ale odchudzam sie piąty rok i nadal jestem swinią :( Tyle diet, tyle badan, lekow, suplementow ;O Wiecie ile kosztowalo mnie juz to odchudzanie ? Kilka tysięcy zł jak tak liczylam ostatnio :( Chyba przejde na głodówke a potem bede sie zywila sokami warzywnymi :(

Gość gość
Sprawdź czy nie masz alergii pokarmowej..gluten laktoza itp.tu moze byc problem.

Gość gość
co ma alergia pokarmowa do nadwagi ? Produktów mlecznych spozywam bardzo mało bo są tłuste

Gość gość
to już po roku powinnaś wpaść na genialny pomysł i zacząć uprawiać sport?

Gość IMO12405
No tak, magiczna dieta i leki zrzucą ohydny tłuszcz z Twojego zadka. Na pewno. :D

Gość gość
hm ja też mam 168cm, waże chyba z 55 kg i czuję się gruba, najlepiej sie czulam gdy wazylam 5 kg, od roku probuje zgubic to 5 kg i nie mogę, za duzo jem :/ to wspolczuje ci jak ty musisz sie czuc? ciezko zapanowac nad pokusami, poza tym jedzenie mnie uspokaja, odstresowuje...

Gość wwrrr
Jesli napiszesz, co jesz, co jadlas przed odchudzaniem, jaki masz tryb zycia itd, moze komus uda sie cos sensownego doradzic. Poki co mozemy tylko ze wspolczuciem pokiwac glowami.