Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Kobiety nie mające prawa jazdy które wszędzie są wożone przez facetów to porażka

Polecane posty

Gość gość
metalosrówka 1994 jest ze wsi i wszystko jasne....wszedzie daleko z tego zadupia:D

Gość gość
Co za głupi temat, ze jak ktoś nie ma prawka, to jest głupi i niedorozwinięty? A jeśli ja nie umiem gotować to jestem niedorozwinięta? Mimo usilnych prób, kiepsko gotuję i tyle, brak umiejętności. To samo z kierowaniem. Ja sama mam prawko bo uwielbiam jeździć i dobrze się w tym czuję. Nawet na tym zarabiam, jestem kierowcą i w pracy siedzę 8h w aucie. Ale nie krytykujcie innych, kobiety na siłę robią te prawka, źle sie w tym czują/nie ogarniają i potem są wypadki ;)

Gość gość
A co ma powiedzieć biedny facet czyli ja? Mama mojej narzeczonej uczyła kiedyś ludzi jeździć i jeździ świetnie bo zawodowo i nie boi się gdziekolwiek jechać, zaś córka (moja narzeczona) ma dwie lewe ręce do kierownicy mimo posiadania prawo jazdy od kilku lat. I co ja mam powiedzieć jak wszędzie muszę z nią jeździć i nie wyobrażam sobie kiedyś takiej sytuacji kiedy będzie dziecko chore a ja będę na drugim końcu Polski... Taryfa niestety jest zbyt droga żeby nią się poruszać..