Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dotyczy mojej sytuacji w domu

Polecane posty

Gość gość

zapoznałam moich rodzicow z mezczyzna z którym jestem normalnie do domu kolacjka on przyszedł do domu pokazal się kupil wino dla rodzicow kwiaty mieszkam jeszcze zdziadkami wiec dla nich tez upominki nie spodobla się rodzica bo starszy...i nic więcej mam 23 lata mieszkam u rodzicow pracuje i studiuje zaocznie teraz już koncze studia w czerwce po tym spotakniu mam zakaz spotykania się znim i mam kontrole od rodzicow każdy sms sprawdzają mi telefon gdy gdzies ide jestem kontolowana nie mogę nawet jechać na szkolenie z pracy... czy rodzice wlasciwie tato ma prawo mnie tak kontrolować z racji tego ze mieszkam pod jednym dachem z rodzicami?

Polska język trudny język. Zaoczne studia przecinka nie ma on nie chcą rodzice u dziadków czemu?

Gość gość
nie

Ale jak coś to nie jestem głupia! Żebyś sobie nie myślał! Ja studiuję! Pedagogikę zaocznie! I zastanawiam się nad drugim kierunkiem - kosmetologią!

Gość gość
Panie Michale o co Panu chodzi? bardzo proszę mi powiedzieć czy ojciec ma prawo mnie kontrolować?

Gość gość
co zrobić? nie dac się ojcu? czy ja mogę się zbuntować pomimo tego ze mieszkam z rodzicami?

Bynajmniej robi to tylko i wyłącznie z uwagi na twoje dobro i bezpieczeństwo.No ale przecież nie masz 15 lat .Więc taka kontrola to lekka przesada! Różne żeczy się dzieją na świecie więc tata się o ciebie boi .Ale tez nie możesz sobie pozwolić na niszczenie swojego osobistego szczęścia......Porozmawiaj z nimi .Dowiedz się dlaczego się tak zachowują .A jeśli się nie da porozmawiać myślę ,że czas najwyższy się wyprowadzić i zacząć samodzielne życie:-)

Gość gość
gagusia dziękuję :) ale oczywisice zarabiam najnizsza krajową 600 zł studia +200zł za laptopa i net rata zostaje 300zł na zycie wiec jak to...nie dam rady... nie chce toczyc wojen z moim ojcem i mieć sciezke wojenna...po co...ale na litość....żeby sprawdzać mi telefon w wieku 23 lat....czy ja mam to gdzies zglosic?? a i czy ma prawo mnie wyrzucić z domu?

Gość gość
Ma 42 lata.

hmm no to faktycznie .Właśnie najgorsze jest to ,że stawki jakie się zarabia są śmieszne i ciężko jest się w dzisiejszych czasach usamodzielnić. Nie no , jestes dorsłą kobietą i tata nie powinien aż tak ingerować w Twoje życie -i chyba fakt ,że mieszkacie pod jednym dachem nie powinnien być kartą przetargową ,że tata będzie chciał cię wyzucić z domu tylko i wyłacznie dlatego ,że masz swoje zdanie i życie! Wiesz u mnie mnieszka taka pani obok drzwi.Ma 48 lat i jest panną - raz w wieku 25 lat miała chłopaka.Jej matka tak ich gnębiła ,ze dziewczyna przestała się z nim spotykać......Mineły lata-matka umarła a ona została starą panną która nie ma się do kogo odezwać.Miłośc moja droga nie wybiera.Przeciez nie ważny wiek ,wygląd czy status materialny.Szkoda,że rodzice tego nie umieją zrozumieć.Życzę c***owodzenia w walce o swoje szczęście przecież kazdy z nas na nie zasługuję .A co jak co ale to my jesteśmy sami odpowiedzialni za to czy ono przyjdzie do nas czy nie.

OO no właśnie podałaś wiek partnera. Widzę,że to nie jakiś małolat ! Więc w tym wieku powinien być jakoś ustatkowany .Czy nie masz możliwości zamieszkać z nim??

Gość gość
I co będę żyła na jego utrzymaniu? zresztą on też nie jest jakiś strasznie bogaty...ma zasadzone alimenty na syna.

Gość gość
42letni, pewnie rozwodnik z dzieciorami-nie dziwię się ojcu

Gość gość
jest rozwodnikiem...ma 15 letniego syna.

Gość gość
Synek musi byc dumny z ojca ze młodą laske wyrwał ;D

Gość gość
cóż miłość nie wybiera...a nie dziwiłoby was że facet po 40stce nie ma żadnej przeszłości? nie wyszło mu z żoną...10 lat już jest po rozwodzie.

Gość gość
jesteś tylko 8 lat starsza od syna za niego sie weź to jest lepsza opcja ze wzgl. na mniejszą różnice wieku

Gość gość
cudownie ktoś się podszywa podemnie.... a ja celowo nic nie psialam żeby zobaczyć co za debile siedza na kafe

Gość gość
bynajmniej ja nie wiedziec o co chodzl. ja tez studiowac zaocznię zarzadzanię i marketing ale o co w ogle chodzi? bynajmniej ktoras ze studientek mnię powie?

Gość gość
może i debile, ale się nie zadaja z oblesnym,starym rozwodnikiem z przychówkiem

Gość gość
ja bardzo przepraszam,ale mój mezczyzna nie ma tyle lat tylko 29 i nie ma dzieci... wiec po co się ktoś podszywa podemnie...