Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jenyyy

kurde dziewczyny, ktora tak miala

Polecane posty

Gość o jenyyy

jestem 5 dni przed planowana @ i zrobilam przed chwila test ciazowy. jest blada druga krecha! czy to mozliwe, zeby tak wczesnie pokazalo? prosze mnie nie wyzywac, bo zrobilam ten test z powodu dziwnego samopoczucia i skapych plamien tydzien przed okresem ;) mialam czekac do niedzieli, ale kurde nie dalam rady :O myslicie, ze wynik moze byc wiarygodny?

Gość gość
Jak najbardziej :D gratuluje ciąży i życzę spokojnych 9 miesięcy

Czemu ktos miałby Cię wyzywać? Jak pokazała się druga kreska to poczekaj jeszcze parę dni i zrób drugi test no i koniecznie do lekarza marsz :)

Gość o jenyyy
kurcze powaznie mowicie? jestem w lekkim szoku, ale chcialabym, zeby to byla prawda, mimo leku jaki pewnie bede przezywac na nowo, bo w listopadzie stracilam pierwsza ciaze. jeny jak sie boje :( podczytuje czasem kafeterie i zauwazylam, ze czesto gesto padaja tu wyzwiska w strone autorek. myslalam, ze i mi sie dostanie, ze sobie uroilam, ze glupia bo tak wczesnie robie test itd. czy ktoras z Was, miala sytuacje, ze test wyszedl jej pozytywnie kilka dni przed terminem @ i faktycznie sie okazalo, ze byla w ciazy? nie dowierzam jeszcze. drugi test zrobie w niedziele :)

Gość gość
No raczej w tą str się testy nie mylą. Ja niestety nie jestem tą szczęściarą co jej testy przed @ wychodzą, ale wielu dziewczynom tu piszących testy wychodziły przed

Gość o jenyyy
ja przy pierwszej ciazy test zrobilam dopiero w dniu spodziewanej @ wiec nie mam porownania. moze i wtedy tez by mi wyszedl przed terminem pozytywny. tak czy siak nie wiem co o tym myslec. ciagle szukam informacji czy to nie jakis psikus. ponoc test moze wyjsc pozytywny przy torbieli na jajniku wiec nie chce sie nakrecac. boje sie kolejnej ciazy. pierwsza stracilam w 10 tyg, w zasadzie plod zatrzymal sie na 6 tyg wiec prawie miesiac chodzilam z martwym plodem w niewiedzy totalnej. boje sie, ze znowu spotka mnie takie nieszczescie :(

Gość gość
Zrób sobie jutro test z krwi. Nie będziesz musiała czekać w napięciu tydzień. Powodzenia!

Gość gość
Moja kreska 7 dni przed okresem,ciensza niz twoja, spi sobie smacznie i daje mi popalic od 11 miesiecy :D

Gość o jenyyy
dzieki dziewczyny :) kurcze, moze to jednak prawda? :)

Gość gość
upppp

Gość gość
zrobiłam test ciązowy jak wół 2 kreski.. o wyznaczonym czasie miałam normalny okres 30...jednak było w krwi trochę śluzu i postanowiłam wykonać test. ku mojemu zdziwieniu jest pozytywny. nie mam żadnych objawów ciąży, piersi nie bolą nic.. może czasem mnie zemdli i po 23 jestem głodna i od czasu do czasu brzuch zaboli. czy jest szansa na ciaze? wczoraj robiłam w południe i tez była kreska z tym, ze duzo jaśniejsza i dla świętego spokoju zrobiłam 2 z rana. w dniu planowanej @ był negatywny.. czyli mogłam zajść po stosunku o***tym 16.01 i mniej więcej by się zgadzało. wcześniej były ewidentnie negatywne testy..

Gość gość
jak jest druga krecha to raczej ciężko żebyś sobie coś uroiła

Gość gość
tzn wczesniej miałam okres 03.01 dostałam po 29 dniach następny. robiłam test w dniu @ negatywny. pojawiła się miesiączka, ale troszkę inna niż zwykle. zrobiłam test i jest pozytywny, jeśli to prawda to jest to 2 tyg ciąża, licząc od 16.01

Gość gość
no właśnie.. jest różowa i ją widać doskonale, wyszłą po 3-4 minutach. w pierwszej ciąży miałam typowy PMS i brak @ sama dziwiłam się jak znajoma dowiedziała się w 3 m o ciąży, miała plamienia, i źle się czuła bo ma chore nerki. i wyszło, że będzie mama

Gość o jenyyy
dziewczyny ja dzisiaj powtorzylam test. godzine temu wyszly dwie wyrazne krechy na 4 dni przed @. i nadal mam sluz podbarwiony na brazowo, bezowo... dziwne to dla mnie. w piatek na 18 mam termin u gina, zrobimy bete i zobaczymy jak to sie dalej potoczy ;)

Gość gość
ja tez zrobilam przed chwila test na 4 dni przed okresem i niestety tylko jedna krecha:( 11 dni od owulacji dzis wlasnie minelo

Gość gość
ja mysle ze to mozliwe ze jestes w ciazy. u kazdej kobiety w ciazy przyrost bhcg jest inny, wiec u Ciebie moze byc wyzszy.. sprawdz bete z krwi i bedziesz miala pewnosc;-)

Gość gość
ja tam nie czekalam do @ a kreski wyszly dwie bardzo wyrazne.

Gość o jenyyy
spokojnie. moze u ciebie to jeszcze za wczesnie na testowanie. jakie masz cykle? czytalam o przypadkach, ze dziewczynom wychodzily pozytywne testy dopiero tydzien lub nawet 2 po terminie @.... kazdy organizm jest inny.

Gość gość
zrobiłam test tydzień przed terminem @ i wyszła druga blada kreska... Obecnie 22 tc :)

Gość gość
ja mam cykle 28 dniowe a stosunek na 3 dni przed owulacja i 2 dni po. wiem ze te 2 dni po owu raczej sa niewazne ale mialam cicha nadzieje ze 3 dni plemniki wytrzymaja:) jedynie co mnie jeszcze trzyma przy nadziei to to ze pobolewaja mnie jajniki. co nie zdarzalo mi sie na tyle przed okresem

Gość o jenyyy
dajecie mi nadzieje dziewczyny :) jeszcze do mnie to nie dotarlo i mysle, ze dotrze dopiero w piatek u gina, kiedy mi to potwierdzi :)

Gość gość
o jenyyy ja na Twoim miejscu bym skakala z radosci, na bank to ciaza, testy sa wiarygodne, ukazuja 99,9% . a te plamienie to objaw ciazy

Gość gość
Ja też tak miałam :) jakoś dziwnie bolały mnie piersi jak nigdy, były twarde itp. nigdy mnie nie bolały przed okresem nawet..i zrobiłam test dla świętego spokoju :) zrobiłam, położyłam..za jakiś czas wzięłam test żeby wyrzucić do kosza i tylko zerknęłam, patrze..a tu druga kreska, słaba, ale jest...i też pierwsze co to napisałam na tym forum czy to może oznaczać wynik pozytywny, zrobiłam drugi test wyszło to samo..a teraz jestem już w końcówce 7 miesiąca ciąży i jest mi coraz ciężej :)

Gość o jenyyy
z jednej strony sie ciesze, z drugiej jest to trudne, bo ledwo 3 miesiace temu poronilam... wtedy nic mi nie dolegalo oprocz drazliwych sutkow. zadnych mdlosc***plamien, zawrotow glowy. i tak sie cieszylam, planowalam, skakalam z radosci, cala rodzina rowniez. dlatego teraz bede z tym skakaniem ostrozna i na pewno nie powiadomie nikogo przed uplywem 3ego miesiaca ciazy. nie chce znowu przezywac tej traumy..

Gość gość
Mnie w listopadzie na 4 dni przed okresem też wyszedł pozytywny test a teraz jestem w 18 tyg ciąży, więc jak najbardziej możesz się już cieszyć. Tylko ja bym wspomniała lekarzowi o tych brunatnych plamieniach i może przepisze Ci coś na podtrzymanie bo wbrew temu co tu ktoś napisał, plamienie nie jest normalną oznaką ciąży.

Gość o jenyyy
tez mnie martwi to plamienie, tym bardziej, ze nigdy wczesniej takiej sytuacji nie mialam. dziewczyny, jak sie okaze w piatek, ze test wyszedl pozytywny tylko dlatego, ze np. mam torbiel na jajniku albo cos innego, to sie chyba pochlastam :O a juz w ogole sie pochlastam jak przyjdzie okres :O

Gość gość
Dlatego idź do lekarza :)

Gość o jenyyy
nie moge sie doczekac piatku wieczor!!!